ULEIUL din ficat de cod copii LYSI pareri bune pe forumurile de mamici.

Sa incercam sa ne creionam o parere despre uleiul din ficat de cod copii LYSI, un produs natural care se bucura de comentarii pozitive pe forumurile si grupurile de discutii despre remedii traditionale impotriva rahitismului si beneficiile consumului de ulei de peste la copii.

Uleiul din ficat de cod, datorita continutului  de vitamina D are efecte benefice reale impotriva rahitismului si in osteoporoza.

Uleiul din ficat de cod este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega 3, dintre care acidul docosahexaenoic, DHA joaca un rol important  in dezvoltarea creierului  si a sistemului nervos central si si-a dovedit eficienta in conservarea memoriei si combaterea unor forme de depresie, ADHD etc.

Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI reprezinta terapia traditionala impotriva rahitismului si pentru mentinerea sanatatii oaselor.
opinii forumuri ulei din ficat de cod lysi forumuri rahitismul la copii

De asemenea, ajuta la imbunatatirea vederii, la cresterea capacitatii de concentrare si a rezistentei la efort fizic si psihic, precum si la cresterea imunitatii. (VEZI AICI OFERTELE)

Administrarea inca din timpul prenatal si in primii ani de viata a uleiului de peste ajuta la dezvoltarea creierului, a retinei si, cel mai important, ajuta la dezvoltarea functiei cognitive a copiilor (se spune ca "Uleiul de peste face copilul destept”), ajuta la formarea sanatoasa a oaselor si a dintilor, imbunatateste vederea, favorizand o dezvoltare armonioasa, viguroasa a intregului organism.

Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI este sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega-3.

Uleiul din ficat de cod Lysi este binefacator pentru starea de sanatate, in general si este considerat un factor de crestere  a imunitatii, de evitarea a bolilor, metinere a sanatatii si cresterea vitalitatii.

Islandezii au la indemana produse Lysi in mod traditional si, in cazul in care apar semne de boala, primul  sfat este: "Take some Lysi!” – Ia ulei de peste Lysi. O terapie traditionala, indelung  aplicata in viata de zi cu zi.

Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI mod de administrare conform prospectului:

Datorita puritatii sale, uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI este recomantat chiar copiilor sub 1 an.

Copii pana la 12 luni: 2-4 picaturi pe zi;   

Copii peste 10 ani: 1 lingura(10ml)/ zi

Copii pana la 10 ani: 1 lingurita(5ml)/ zi; 

Adulti: 1 lingura(10ml)/ zi

Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI - Contraindicatii potrivit informatiilor continute in prospect. (VERIFICA AICI PRETURILE)

In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie cerut sfatul medicului inainte de utilizare.

Interse de pe forumurile analizate: ulei de ficat de cod mollers, ulei din ficat de cod lysi, ulei de ficat de cod secom, ulei din ficat de cod beneficii.
MAI POTI CITI