Pareri forumuri Saltea pat Prestige Elegant, superortopedica, cu spuma poliuretanica, cu arcuri, 180 x 200 cm

Sa ne facem o parere despre Salteaua Prestige Elegant superortopedica care este o saltea cu arcuri care va poate asigura un somn bun, odihna si confort.

Salteaua de pat Prestige Elegant are dimensiunile 180x200 cm si inaltimea totala de 20 cm, fiind prevazuta cu arcuri tip Bonell bitroconice asamblate, cu diametrul de 86 mm, fabricate din cea mai buna sarma de otel carbon cu grosimea de 2.2 mm.

Deasupra plasei de arcuri (ceea ce se numeste miez elastic) este asezat pe ambele fete un covor din fibre vegetale, impaslite pe suport textil (pasla thermofelt 1200 gr/mp), acesta fiind lipit cu o rasina speciala ecologica, conform standardelor UE.

Spuma poliuretanica (burete) cu densitatea de 21 kg/mc si grosimea de 1.5 cm este lipita cu aceeasi rasina pe ambele fete, peste pasla thermofelt.
forum pareri saltea prestige elegant ortopedica

Fata de iarna si cantul saltelei sunt confectionate dintr-un material tip Jacquard matlasat, impreuna cu un covor din vatelina thermobonding (160 gr/mp), care se afla intre spuma poliuretanica si materialul exterior (Jacquard).

Cantul saltelei este intarit cu spuma poliuretanica (burete special) cu densitatea de 21 kg/mc si grosimea de 5 cm, pentru a se evita deformarea in timp a plasei de arcuri.

Inchiderea saltelei Prestige Elegant se face  cu ajutorul unei panglici decorativa (lezarda) la fiecare muchie a saltelei prin coasere, la capete fiind indoita.

Innadirea materialului exterior pe lungimea fetelor saltelei este zero, iar pe capete maximum doua innadiri.

Tinand cont de faptul ca petrecem aproape o treime din timp in pat, dormind sau odihnindu-ne, alegerea saltelei este extrem de importanta, deoarece joaca un rol esential in asigurarea unui somn linistit si a confortului. Asadar, salteaua influenteaza modul in care ne simtim si ne odihnim, atat noaptea, cat si in restul zilei.

Salteaua reprezinta o investitie pe termen lung, din acest motiv trebuie sa-si pastreze proprietatile, forma si gradul de confort un timp indelungat.

Cel mai important rol al unei saltele este de a reduce presiunea pe care suprafata de dormit o exercita asupra corpului si de a mentine coloana vertebrala in pozitia ei naturala in timpul somnului.

Salteaua superortopedica Prestige Elegant beneficiaza de 3 ani garantie.

Instructiuni de utilizare Salteaua superortopedica Prestige Elegant: pentru ca salteaua sa nu se deformeze, trebuie amplasata pe o suprafata plana si dura, iar baza patului / suportului trebuie sa fie de aceeasi dimensiune cu salteaua.

VERIFICA AICI PRETURILE eMAG

In timpul transportului sau depozitarii, salteaua nu se ruleaza sau indoaie.

Aceasta se aeriseste periodic (recomandabil o data pe luna). De asemenea, se va roti si se va intoarce de pe o fata pe alta o data la 3-4 luni.

Salteaua se pastreaza si se utilizeaza numai in spatii ferite de umezeala.

In cazul in care se pateaza suprafata textila a saltelei, se poate proceda la curatare prin utilizarea unei carpe din bumbac, umezita cu apa si sapun fara a se folosi alte produse chimice.
MAI POTI CITI