DARIA JANE biografia neromantata a singurei femei cu wiki de vlogger transgender din Romania

Sa ne strecuram un pic in "misterioasa" biografie a Dariei Jane pe numele adevarat Daria Bulzan fosta Darius Bulzan, prima vloggeriță transgender din România, cu un canal de YouTube foarte popular.

Pe platformele de social media pe care este activă (Youtube, Instagram si Facebook), Daria Jane incearca să normalizeze statutul de a fi femeie trans în România si chiar are succes.

Dar care este wiki-ul biografic Daria Jane. La varsta de 21 de ani, Daria Bulzan reprezinta imaginea unei femei care știe că, dacă are chef, poate cuceri lumea.

Doar că nu o face încă, pentru că trebuie să termine de studiat Marketing la Universitatea din București.
daria jane biografie romanca transgender vedeta pe youtube

Când nu este la cursuri Daria Jane detine un canal de YouTube cu peste 119.000 de abonați, unde vorbește despre cum este să fii femeie transgender într-o Românie încă  divizata de prejudecati.

Când a hotarat Darius Bulzan sa înceapa tranziția spre genul feminin si sa devina Daria Bulzan?

Ei bine a  a luat aceasta hotarare la  varsta de 16 ani. La 17 a început deja fizic, adică machiaje, haine, tot.

La varsta de 18 ani a început medical, adică tratamentul hormonal. Mama l-a susținut 99%, pentru că a fost alături de el și moral, și financiar, și tot, și o să-i mulțumeasca întotdeauna pentru asta.

Daria Bulzan a făcut si niște operații estetice la față, dar cu rezultate  minime, pentru că nu a vrut niciodată să arate artificial a plastic.

Daria Jane consider că pe YouTube sunt foarte mulți tineri și tinerii sunt schimbarea României.

Tinerii sunt mai deschiși la schimbare și acceptă realitatea oricui. Tocmai de asta crede ca are succes.

Și, pe lângă asta, Daria Jane nu se axeaza foarte mult pe subiebte legate LGBT. Adică susține și îi place foarte mult să vorbeasca despre chestiile astea. În același timp le arata oamenilor că persoanele LGBT sunt persoane normale în societate, care se integreaza și trăiesc ca si ea, ca tine, ca oricine altcineva.

Mesajul Dariei Jane pentru cei care o urmăresc este doar să fie ei înșiși – sună foarte clișeic chestia asta și este greu să fii tu însuți într-o societate care îți spune să fii într-un anumit fel, dar este important ca atunci când tu intri în camera ta, ești singură, te uiți în oglindă și nu contează că ești trans sau nu să fii mulțumită cu ceea ce faci, mulțumită cu felul în care arăți.
poze rare daria jane fara inhibitii

Dacă nu ești atunci schimbă pentru că tu trebuie să fii mulțumită nu alții, nu cei din jur, nu familia ta, nu prietenii tăi, nu societatea.

Ce planuri de viitor are Daria Jane? Ei bine in principiu, atât ea, cât și manager-ul ei, încearcă să păstreze ideea de mulare pe multe lucruri, nu doar pe un singur lucru.

Și Daria este deschisă la provocări, la absolut tot ce înseamnă campanii.

Asta îsi doreste – să creasca organic și în același timp să educe publicul și să se distreze cu abonații sai.

Nu știe exact dacă o să rămâna în România. În schimb, DARIA JANE considera că România se schimbă încet-încet – deci probabil, când o să fie ea bătrână, o să fie o cu totul altă România.
MAI POTI CITI