Cine este Preda Marius politistul care l-a rezolvat pe criminalul DINCA din CARACAL

Wiki misterios: Preda Marius este eroul politist cu care a vorbit criminalul Dinca din Caracal si dupa care a recunoscut crimele Alexandrei si Luizei.

După ce a fost reținut, criminalul. a spus că vrea sa vorbească cu un singur om.  Este vorba de polițistul din Caracal, Preda Marius.

Cine este politistul Marius Preda?

UPDATE! ”O televiziune i-a pronunțat numele unui polițist, care omul ăsta nu a participat la niciun fel de eveniment, nu a fost la fața locului, a fost de serviciu în ziua de 26, spunând că inculpatul a discutat cu acest polițist și i-a dat numele în direct, i-a urmărit soția firma de pază, nu știu cu ce competențe, i-au făcut filaj, firma de pază face filaj la un medic din Caracal, a plecat femeia de acasă la 7 fără cinci. Oameni fără legătură cu această speță.” afirmă Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, la Digi 24.

Agentul Marius Preda este un angajat la Poliţiei Caracal, potrivit surselor Realitatea Oltului

Politistul Marius Preda  a lucrat iniţial la Criminalistică şi Rutieră, acum asigurând filtrul de intrare în unitate.

Criminalul şi agentul de poliţie Peda se spune ca erau vechi cunoştinţe.
marius preda biografie politist gheorghe dinca

Pana in pezent NU sunt informaţii privind legătura dintre cei doi, fiind cunoscut faptul că numele şi numărul de telefon al poliţistului se afla în agenda telefonului lui Gheorghe DIncă.

Se crede că se cunoşteau prin prisma socrului angajatului MAI care este vecin cu criminalul.

Politistul Pereda si Dinca au stat o oră întreagă singuri de vorbă.

Până atunci Gheorghe Dincă nu a recunoscut nimic. abia după discuțiile îndelungi a ieșit și a mărturisit.

Criminalul Dinca avea numărul polițistului respectiv în telefon.

Cei doi se pare ca se cunoșteau de foarte mult timp. Avocatul lui Dinca a fost cel care l-a chemat.

Până acum anchetatorii nu l-au chemat pentru audieri pe polițistul Marius Preda.

Preda Marius, a stat o oră de vorbă. La câteva minute după ce a terminat discuția cu acest polițist, a început să mărturisească. Dincă era împreună cu avocatul lui, i-a spus că e dreptul lui și vrea să rămână singur cu această persoană, după care a început să mărturisească. Acest polițist nu fusese în anchetă, l-au luat de acasă”, a  relatat un jurnalist al postului România TV.

Într-un interviu acordat România TV, omul desemnat din oficiu pentru a se de apărarea monstrului din Caracal în perioada în care dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT Craiova, a povestit toate discuțiile cu Gheorghe Dincă.

În cursul zilei de duminică,  28 iulie 2019, avocatul său de la acea vreme a declarat că Gheorghe Dincă le-a recunoscut anchetatorilor cele două crime.

Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”.
MAI POTI CITI