Unde vad Online meciuri de fotbal Look Sport. TV Look Sport nu transmite Liga 1 pe internet gratis!

Unde se vad meciurile din Liga 1 la TV?  In primul rand aflati ca meciurile de fotbal de pe Look Sport nu se vad online pe internet gratis ci doar pe bani.

Desigur puteti cauta o alternativa sa vedeti meciurile din Champions League, Europa League online pe net insa... mai bine dati "un ban" si stati linistit.

Vorbim in principal despre televiziunile Look Sport, Look Plus si PRO TV. Look TV beneficiaza de canalele Look Sport si Look Plus.

Pentru a vedea meciurile de fotbal pe Look Sport trebuind sa platesti in plus pentru a-l vedea, asta daca nu cumva ai abonament extra la Telekom Sport 1 si 2.

Posturile TV Look vor transmite meciuri din Liga 1, Liga 2, Champions League, Europa League, Cupa Romaniei, campionatul Turciei, al Portugaliei, dar si Cupa Italiei.
unde vezi online gratis tv look sport online pe internet

Cat despre PRO TV, aceasta va transmite partidele Romaniei din preliminariile EURO 2020 si cateva meciuri ale echipelor noastre in cupele europene (foarte probabil cele ale FCSB-ului).

De altfel, Digisport si Telekomsport si poate alte canale vor difuza si ele meciuri ale echipelor romanesti in cupele europene, insa deocamdata nu se stie sigur.

De asemenea, poate pana la startul sezonului anumite posturi vor reusi sa obtina drepturi de difuzare si pentru alte campionate de fotbal.

Majoritatea ligilor de top se vor vedea in sezonul 2019-2020 pe cele 4 canale Digisport (1,2,3 si 4). Este vorba despre Ligue 1, Serie A, Bundesliga si La Liga.

Evident, nu vor lipsi nici transmisiunile din Liga 1, dar nici meciurile tari din Liga 2 sau din Cupa Romaniei, respectiv Supercupa Romaniei.

Canalele Digisport vor transmite in acest sezon si meciuri din Champions League, insa si din Europa League.

Telekom Sport va transmite si la mijlocul saptamanii meciuri din cupele importante.

Este vorba despre Champions League, Europa League, Cupa Romaniei, Cupa Germaniei si Supercupa Romaniei.

Cat despre ligile europene, in sezonul 2019-2020 putem vedea la Telekom Sport meciuri din Liga 1, Liga 2, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, dar si din campionatul Cehiei.

De remarcat ca televiziunile Telekom Sport 1 si 2 vor transmite partidele cele mai importante, pentru a vedea aceste posturi trebuind sa platesti doar 1 euro in plus fata de abonamentul normal.
MAI POTI CITI