Pareri MARTY RESTAURANTS meniu cu peste 120 de preparate in noua locatie din Piața Muzeului.

Sa ne facem o parere despre restaurantul Marty Restaurants deschis in Piata Muzeului din Cluj Napoca in primavara lui 2019 si amplasatîntr-un spațiu pe două niveluri, având o suprafață desfășurată de 450 de metri pătrați și o capacitate de 120 de locuri.

Impresia generala este ca Marty Restaurants este un restaurant smart casual dining cu specific italian-american, modern și foarte versatil, fiind potrivit atât pentru o cină romantică în doi, un prânz cu partenerii de afaceri, o seară în oraș cu prietenii sau o aniversare în familie.

Opinia noastra subiectiva este ca cei de la Marty Restaurants reusesc cu succes sa se lase conduși de pasiune și au curajul de a pune în fața costurilor, calitatea și satisfacerea deplină a celor care le calcă pragul

Suntem de parere ca oamenii de la Marty Restaurants isi prepară cu pricepere propria cafea, inventeaza în fiecare săptămână noi feluri de mâncare și înainte de toate căută, zilnic sa se autodepășeasca, servind preparate excepționale într-un mod constant și corect, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.
Marty Restaurants Muzeului Cluj opinii si pareri restaurante bune

Revenind la noua locatie Marty Restaurants din Piata Muzeului va spunem ca in mare conceptul noului restaurant a avut la bază noțiunea de meșteșug, punând accentul pe anumite elemente tradiționale românești îmbinate cu elemente mai moderne.

Partea de bucătărie deschisă a fost, de asemenea, scoasă în evidență fiind create anumite zone, de exemplu zona de pâine făcută în casă și cea de paste proaspete, fiind expuse și o parte dintre ingredientele care sunt folosite în bucătărie.

Meniul este una dintre piesele centrale de susținere a brandului Marty Restaurants. 

Denumit mai mult decat simbolic, The Book of Flavours, meniul Marty Restaurants conține peste 120 de preparate.

În completarea acestuia a fost creat și un meniu special de platouri de cărnuri și brânzeturi, precum și un meniu compus din mai multe sortimente de bere artizanală și cocktailuri pe bază de gin selectie specifica Marty Restaurants.

Meniul restaurantului Marty Restaurants se afla într-o continuă evoluție, iar bucătarii lor lucrează constant la noi modalități de prezentare a preparatelor din meniu.

Printre preparatele cele mai îndrăgite se numără antricotul de vită, mușchiulețul de porc fume, alături de pastele făcute în casă.

Oaspeții Marty Restaurants apreciază produsele de la producătorii noștri locali: varza kale, brânza de burduf, telemeaua de vacă, cașcavalul și salamul.

Pe viitor cei de la Marty și-au propus să exploateze și mai mult zona de pâine făcută în casă, de focaccia și flat bread, alături de zona de paste, prin diversificarea sortimentelor care vor fi pregătite in-house.

De asemenea, vor exista și meniuri speciale sezoniere, care vor fi schimbate o dată la trei luni.
MAI POTI CITI