Pareri esenţiale EXTENSIILE de par permanente, semipermanente si de o zi.

Opinia principala pe o intalnim mai mereu este ca părul lung este și va fi mereu fascinant și la modă. 

Ce te faci, însă, când din diverse motive nu îl poţi lăsa să crească atat de lung pe cât ţi-ai dori? O soluţie practică este să folosești extensiile pentru par.

Pe piata exista extensii pentru 24 de ore, extensii de par semipermanente si desigur extensii de par permanente. Sa le luam pe fiecare la rand pentru a ne face o parere.

a) Extensii de par pentru 24 de ore

Pentru ocazii speciale în care îţi dorești să ai o coafură pe păr lung, poţi achizitiona extensii din păr natural, care se prind de părul tău cu ajutorul unor cleme.
extensii de par pareri forum extensii semipermanente alternative

Pentru a face alegerile cele mai bune, apelează la un specialist, care să te consilieze în vederea alegerii culorii și a lungimii extensiilor. 

Partea bună este că le poţi îndepărta singură, nu ai nevoie să mergi din nou la salon. Trebuie să știi că aceste extensii au nevoie de îngrijire. 

Extensiile de par pentru o zi se spala simplu si usor cu apă și șampon, la fel ca părul tău natural, se usucă și se coafează.

b) Extensiile de par semipermanente

Acestea extensii se prind de părul natural cu ajutorul unor benzi adezive (tape on Belher) care sunt invizibile, flexibile și noninvazive.

Extensiile semipermanente se aplică „la rece" la salonul de coafură și se reutilizează la fiecare șase-opt săptămâni. Cuticulele firelor de păr natural rămân intacte. 

Extensiile semipermanente sunt confectionate din păr natural, si se pot coafa sau vopsi.

c) Extensii de par permanente

Pentru montarea extensiilor de par permanente este nevoie de mai mult timp, atât pentru montarea lor de către un hair stylist, la salon, cât și pentru întreţinerea lor, deoarece va trebui să te speli pe păr și să te coafezi numai la salon, altfel le vei deteriora.
MAI POTI CITI