Pareri BLATURI moderne de bucatarie KUMA. Blaturi de bucatarie rezistente cu raport pret calitate atractiv.

Parerea clientilor despre oferta de blaturi de bucatarie KUMA extrasa din media comentariilor de pe forumurile blaturi bucatarie termorezistente pret, blaturi bucatarie rezistente, blaturi bucatarie moderne:

1. Pareri Pozitive: 2,9
2. Opinii Negative: 1,0
3. Comentarii Neutre: 1,1

Caracteristicile unei bucatarii moderne sunt aceleasi ca ale unui preparat gastronomic rafinat: o imagine deosebita, rafinament, materiale ireprosabile, produs custom-made si desigur, calitate care face diferenta intre “comun“ si ”deosebit”.

Fiecare bucatarie are nevoie de un punct de atractie, iar acesta este de obicei zona de blat.

pareri kuma blaturi de bucatarie le pret si calitate deosebita
Pe masura ce tehnologiile avanseaza si noi materiale sunt utilizate in productie pentru blaturile de bucatarie rezistente si moderne acestea permit integrarea perfecta, in functie de materialele, texturile si culorile folosite pentru pardoseala, pereti sau mobilier. 

O multitudine de optiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea si aspectul vor influenta cel mai probabil alegerea. 

KUMA Romania  este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca si care produce niste blaturi de bucatarie de inalta calitate.

Blaturile pentru bucatarie KUMA indeplinesc toate conditiile enumerate la inceputul articolului. 

Sunt blaturi de bucatarie frumoase, create din materiale compozite rezistente, usor de intretinut si turnate, in mod inedit, in suprafata continua cu chiuveta. 

Aceasta ultima caracteristica confera blaturilor un design modern, exclusivist, dar si caracteristici speciale in utilizare, fiind mai usor de intretinut decat sistemele cu chiuvete incastrate. 

Conceptul KUMA potrivit caruia spatiul va fi mai intai analizat, iar blatul de bucatarie personalizat, lasa loc creativitatii, pentru a obtine o continuitate naturala, fluida, intre blat si bucatarie, dar si casa, in ansamblul sau.

Conceptul KUMA pentru bucatarie reprezinta o abordare unica si moderna, ce pune in evidenta tehnologia KUMA care permite realizarea de blaturi de bucatarie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucata bol si blat in suprafata continua. 

Intregul ansamblu blat-chiuveta se realizeaza direct din turnare, inca din fabrica, fara taieri si alipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depasesc 420 cm).

Finisajele deosebite ale blaturilor KUMA le transforma in piese de rezistenta care trebuie explorate de cei ce isi doresc o bucatarie ”gourmet” contemporana, adaptata stilului de viata modern.
MAI POTI CITI