COSTA COFFEE pareri bune si multa anticipare despre noua bautura Coca-Cola HBC.

ZUG Elveția și DUNSTABLE Bedfordshire Anglia - Coca-Cola HBC – unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai Coca-Cola din lume – intenționează să lanseze pe piata bautura Costa Coffee în cel puțin 10 dintre cele 28 de piețe unde este prezentă, incluzând printre altele România, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia, Rusia și Elveția.

Primele reactii pe forumurile social media despre COSTA COFEE sunt pareri pozitive si care exprima o mare asteptare din partea consumatorilor.

Lansarea COSTA COFFEE se va adresa unei categorii variate de consumatori și de clienți, precum și nevoilor acestora de consum, într-o multitudine de canale comerciale, în concordanță cu viziunea Coca-Cola HBC de a fi partenerul pentru băuturi 24/7.
pareri forumuri costa coffee coca cola romania

Includerea unui brand atât de puternic, așa cum este Costa Coffee, în portofoliul  Coca-Cola HBC  va permite abordarea a mai multe ocazii de consum.

Cafeaua este una dintre cele mai ofertante și profitabile surse de venit și profituri din sectorul băuturilor.

Cafeaua este o categorie care valoreaza miliarde de euro în cele 28 de țări în care operează Coca-Cola HBC și este prognozat să aibă un ritm anual de creștere de 4%.

Costa Coffee va permite companiei Coca-Cola să isi consolideze parteneriatele cu clienții pe toate canalele și să isi întăreasca abilitatea de a adresa fiecare moment de-a lungul unei zile în care există ocazii de consum.

Infrastructura  Coca-Cola HBC  bine pusă la punct, alături de procesele și capabilitățile lor în categoria cafelei le permite să lanseze în forță această oportunitate excelentă.

Compania Coca-Cola a achiziționat Costa Coffee în ianuarie 2019 și a accelerat consolidarea business-ului, concentrându-se pe expansiunea în zona de vending și produse ready-to-drink.

Costa Coffee este liderul companiilor de cafea în Marea Britanie și are o prezență puternică în tari din Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Operațiunea este efectuată într-un context în care, săptămâna trecută, Coca-Cola a renunțat la distribuția produselor Lavazza, pe piața locală distribuția fiind preluată, din nou, de Aquila Part Prod Com, cu începere din luna noiembrie.

Aquila a distribuit produsele Lavazza pe piața locală până în octombrie 2017, distribuția fiind preluată ulterior de Coca-Cola HBC.
MAI POTI CITI