CONCURS Orange Money si Apple Pay. Castiga 1000 euro si o Excursie la Paris conform REGULAMENTULUI.

Fiecare plata Apple Pay prin cardul tău Orange Money este o sansa în plus de câstig la concursul Yeeeeeeey Apple Pay la Orange Money in perioada 27.06.2019 - 31.08.2019.

Potrivit Regulamentului plătește cu iPhone sau Apple Watch prin cardul tău Orange Money și ești înscris automat în tragerea la sorți pentru o excursie în PARIS, pentru tine și cineva drag.

În plus, pentru ca experiența să fie completă, Orange va ofera 1.000 euro pentru cumpărături în contul cu card Orange Money.

Ca participi la concursul Orange Money si Apple Pay efectueaza in Perioada 27.06.2019 - 31.08.2019, cel putin o tranzactie de plata  prin tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul:
regulament castigatori concurs ornage money si apple pay 2019

1) telefonului mobil de tip smartphone iPhone Apple, cu cardurile Orange Money inrolate in aplicatia Apple Wallet, sau al

2) ceasurilor inteligente (“smartwatch”) marca Apple compatibile cu tehnologia NFC, cu cardurile Orange Money inrolate in aplicatia Apple Watch,

Dacă ai iPhone sau Apple Watch și card de debit Orange Money, experimentează o nouă metodă de plată:

Perfectă, atunci când vrei să lași portofelul acasă: la o plimbare prin parc, la festivalurile preferate sau chiar la terasa unui restaurant din Paris

Rapidă, prin apropierea device-ului Apple de orice terminal POS contactless care acceptă Visa Sigură, prin autentificarea oricărei plăți cu: codul telefonului/ceasului, amprenta sau Face ID.

Dacă nu ai un cont Orange Money, iată ce trebuie sa faci

Descarcă aplicația Orange Money din App Store.

Îți faci cont direct direct în aplicatie, dacă ești abonat Orange sau în orice magazin Orange.

Aplici pentru cardul de debit Classic sau Platinum, în funcție de nevoile tale, direct din aplicație sau în orice magazin Orange.

Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorilor, în faţa unei comisii formate din 3 persoane desemnate de către Organizator, incluzand un notar public.

În urma tragerii la sorţi a Premiilor, comisia de extrageri va încheia un proces verbal de desemnare a câştigătorilo concursului Orange Money si Apple Pay.
MAI POTI CITI