CITATE intelepte despre DEZAMAGIRE. Citate despre ASTEPTARI si dezamagiri in oameni.

De la maxime despre despartire la o colectie selecta de citate intelepte de dezamagire si asteptari in oameni, care sa serveasca ca inspiratie pentru toti cei care cauta citate despre dezamagire in viata sau citate despre dezamagire si minciuna.

1) Fiecare dezamăgire îţi dă oportunitatea să te lansezi pe o nouă cale.

2) Orice dezamăgire ne dă ocazia unei noi promisiuni.

3) Suferinta apare atunci cand asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi.

citate despre asteptari si dezamagiri si incredere4) Atat am fost. O mare dezamagire pentru omenire. Si mi-e rusine cand vad cum cimitirele vin nesatule spre mine.

5) Maturitatea este o dezamagire amara pentru care nu exista remediu - asta daca nu consideram rasul ca fiind remediul univeral.

6) Perfectionismul rareori ne îndrumă spre perfecțiune sau satisfacție, ci mai degrabă către dezamăgire.

7) Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face

8) Dezamagirile sunt rezultatul unor așteptări sortite eșecului. Pentru a avea mai puține dezamăgiri, fie trebuie să așteptăm mai puține de la alții, fie să cerem mai mult de la noi înșine.

9) Sa recunoaștem: nici unul dintre noi nu suntem pe cale să ajungem într-un stadiu al vieții lipsit de dezamăgiri. Nu ne putem aștepta să fim la adăpost de orice fel de lucruri marunte. Dezamăgirea este o parte din viață, una cu care trebuie să ne descurcăm!

10) O hotarare care iti lasa un gust amar, inima grea, mintea incetosata si o stare de dezamagire nu iti va da putere s-o pui in practica - abia daca iti va furniza suficienta energie ca sa supravietuiesti.

11) Dezamăgirea este gândul tău că Dumnezeu nu ştie ce face.

12) Peste douazeci de ani vei fi dezamagit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai facut, nu din cauza celor pe care le-ai facut.

13) Încercarea de a da sau a primi ceea ce nu ai este inutilă. Ea poate sfârşi numai în dezamăgire şi suferinţă.

14) Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cine merita nu te va face sa plangi

15) Exista o diferenta intre dezamagirea soarecelui ca elefantul nu-i e ruda si cea a elefantului ca soarecele nu-i un elefant in devenire.

Daca aceasta colectie de citate despre dezamagire in oameni, citate despre dezamagire in dragoste nu va multumit va asteptam cu comnetariile voastre in care sa ne aratati care citate celebre despre dezamagire in viata va plac mai mult!
MAI POTI CITI