BIOGRAFIE Florin Rus, Raju Nae Constantin, Iulian Jucan, Livian Nelson Pop, Andrei Poptelecan, Alex Turcu

Sa vedem pe scurt care sunt biografiile concurentilor de la PUTEREA DRAGOSTEI. Mici wiki-uri despre cei 7 concurenti care au intrat in show-ul matrimonial de la KANAL D.

a) Biografie Iulian Jucan: un tânăr hair-stylist in varsta de de 21 de ani din București.

Plin de energie și încrezător în puterea lui de seducție, speră să găsească în casa "Puterea Dragostei" o fată care să fie exact opusul lui, o femeie calmă.

b) Biografia Livian Nelson Pop are varsta de 23 ani și este din Cluj-Napoca. Speră să găsească în casa "Puterea dragostei" o fată frumoasă, dar mai ales loială.

Tânărul știe care îi sunt atuurile pentru a cuceri domnișoarele și a-și ține adversarii la distanță.
biografii wiki concurenti puterea dragostei varsta meserie


c) Biografie Florin Rus este un muzician in varsta de 28 ani, din Oradea, care a venit la "Puterea Dragostei" hotărât să-și găsească sufletul pereche.

Florin Rus are și un portret al celei care îi poate cuceri inima. Concurentul de la Puterea Dragostei subliniază că aceasta trebuie să fie înțelegătoare, frumoasă, deloc geloasă, înaltă, cu ochi albaștri.

d) Biografia Andrei Poptelecan este din Cluj, are varsta de 28 ani și a venit în această emisiune pentru a-și găsi jumătatea.

Femeia ideala la care visează trebuie să fie carismatică și mai ales loială, iar din punct de vedere fizic să fie, de preferat, înaltă și brunetă.

Andrei se descrie ca fiind un bărbat cu simțul umorului, dezinvolt și competitiv .

e) Biografie Alex Turcu este un tânăr însoțitor de bord, iar la varsta de 21 de ani știe exact ce-și dorește. Femeia la care visează trebuie să fie disciplinată, ordonată, încrezătoare în sine și optimistă.

Nu tolerează femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. Spune despre el că este sociabil, respectuos și încrezător.

f) Biografie Raju (Nae Adrian Constantin): muzician, are varsta de 31 de ani și este din București. S-a încris la "Puterea Dragostei" hotărât să-și găsească jumătatea.

Raju nu pune mare preț pe aspectul fizic; își dorește de la partenera de viață să fie inteligentă și să-l iubească așa cum el iubește el muzica rap. (VEZI AICI BIOGRAFIILE CONCURENTELOR)
MAI POTI CITI