Biografia FURKAN ANDIC aka VOLKAN din serialul SURORILE un actor pe val


Din 10 iulie 2019 publicul va putea urmari la ANTENA 1 un nou serial turcesc si anume "KARDES COCUKLARI" aka SISTERS S CHILDREN aka "SURORILE".

Un personaj important in poveste este VOLKAN interpretat de actorul FURKAN ANDIC. Care este biografia acestui tanar a carui notorietate creste de la un rol la altul?

Conform wiki-ului FURKAN ANDIC s-a nascut la 4 aprilie 1990 in ISTANBUL. Mama este din BOSNIA iar tatal din TRABZON TURCIA.

Nu este singur la parinti are doi frati BARAN si BURAK ANDIC. FURKAN are o relatie speciala cu mama sa .

Practic actorul spune ca mama a fost cea care i-a modelat caracterul si l-a incurajat sa faca ceea ce iubeste. Sa gandeasca liber sa fie corect si responsabil.
wiki biografic FURKAN ANDIC

A avut o copilarie fericita in ciuda greutatilor materiale. Regretul e ca tatal sau  era mai mult absent si asta doar pentru ca avea jobul in domeniul financiar in strainatate.

Cand venea acasa tatal isi rasfata baietii. Dupa ce a terminat liceul FURKAN a dorit sa isi ajute mama si a luat decizia sa se mute in UCRAINA la KIEV.

Statea intr-o camera mica impreuna cu mai multe persoane  nu a fost usor dar perioada aceea si-a pus amprenta asupra lui transformandu-l intr-un barbat puternic.

Se gandea la draga lui mama cum reusea fara sa para ca e greu sa puna masa de 12 ori pe zi. Cu patru barbati in casa fiecare avea programul lui.

FURKAN a inceput studiile universitare la UNIVERSITATEA POLITEHNICA din KIEV si apoi s-a transferat la UNIVERSITATEA YEDITEPEV in TURCIA unde a si absolvit in 2012.

A inceput cu aparitia in spoturi publictare fizicul atargator  il transformase intr-un client al  reclamelor. Tanar, atragator, sportiv.

Era imposibil sa nu fie prezent si in lumea modei. A mai facut o facultate la BILGI UNIVERSITY- specializarea radio&tv.

A inceput careiera de actor cu rolul lui MERT intr-un serial de adolescenti si de atunci cu fiecare rol si-a imbunatatit tehnica actoriceasca.

Rolul care i-a adus recunostere internationala a fost cel din serialul MERYEM unde l-a interpretat pe SAVAS

Publicul il adora dar si el este politicos si dornic sa se intalneasca cu oamenii.

Adora calatoriile si in viitor si-ar dori sa ajunga in tarile AMERICII LATINE pentru a cunoste alte obiceiuri, traditii si mai ales oameni.

Sa vedem si filmografia actorului.

FILMOGRAFIE FURKAN ANDIC
2019- THE 7TH HG  MAN OF THE YEAR AWARDS
2019- HER YERDE SEN- DEMIR
2019- KARDES COCUKLARI aka SISTER S CHILDREN aka SURORILE- VOLKAN DEMIR
2017- DAMAT TAKIMI-OMER-film
2017- MERYEM- SAVAS SARGUN
2015-2016- KIRGIN CICALLER-GORK
2016- TATLI INTIKAM -SINAN
2016-2015- ORPHAN FLOWERS- GOKLAN
2014- KACAK GELLINER- SELIN INAN
2013-2011- UMUTSUZ EV KADINLARI-LEVENT
2012- YAMURDAN KICARKEN-HARUN
2013- ASK EKMEK HAYALLER-ALTAN
2012- FERIHA-SELIM
2011- KOLEJ GUNLUGU-MERT

FURKAN ANDIC a colaborat cu actori precum : KEREM ATATEYOGLU, ALI ERSAN  DURAN, IPEK CARAPINAR, LEYLA LYDIA TUGUTLU,  BUSRA DEVELI, GUZDE AKYLDIZ MERT.

FURKAN ANDIC practica diverse sporturi. Era la un pas sa devina jucator de basket profesionist si a jucat basket timp de 12 ani.

Face si sporturi de contact MUAY THAI. Dar si surfing si inot. Ii place sa se relaxeze in natura. Un barbat atragator ca si FURKAN era clar ca femeile vor roi in jurul sau.

Prima mare iubire a lui FURKAN un model a carei frumusete absolauta l-a cucerit.

Vorbim de DILAN CICEK DENIZ. Relatia lor s-a desfasurat intre ianuarie 2018 si noiembrie 2018.
FURKAN ANDIC are iubita poze instagram rare

Lumea spune ca a r fi avut idile si cu o MISS TURKEY- AYBUKE PUSAT dar si cu superba AYCA BINGOL TURAN cea care in serial da viata personajului UMRAN.

Si nu va uitati la UMRAN  asa pentru acest rol a suferit transformari . AYCA este o  superba.

O alta superba a stat la bratul actorului in perioada 2014-2015 este actrita DENIZ BAYSAL.

Sfarsitul anului 2018 l-a gasit pe FURKAN ANDIC langa o bruneta pe nume OZGE OZACAR. Paparazii i-au surprins impreuna.

FURKAN prefera sa vorbeasca mai putin de viata sa sentimentala desi este deschis. Pe retelele de socializare apar fotografii  ale actorului cu familia, fratii.

Bucrati-va de aparitia lui FURKAN ANDIC in serialul KARDES COCUKLARI aka SURORILE. La un moment dat actorul pleaca din serial.

Un barbat chipes, talentat, carismatic,  care a muncit pentru tot ce are. Un reprezentat de seama in TURCIA a generatiei MILLENIALS. Ii dorim succes si  vrem sa il vedem in continaure in seriale.

FURKAN ANDIC apare intr-un pictorial anul acesta a primit si distinctia de MAN OF THE YEAR.

Un tanar actor cu potential  un actor la mare cautare. Stelele i-au daruit sanse, frumusete. Restul depinde de el.






Comentarii