Pret Bilete online intrare COLOSSEUM Roma subventionat pentru cetatenii Uniunii Europene.

Colosseumul este o atractie turistica majora in Roma, cu mii de turisti in fiecare an, care vin aici pentru a vedea arena. 

Pretul biletelor de intrare la COLOSSEUM pentru cetatenii Uniunii Europene este partial subventionata, iar intrarea la Colosseum este gratuita pentru persoanele cu varsta de pana in 18 ani.

Colosseum-ul este localizat in Piata Colosseum-ului din Roma si se poate ajunge aici cu metroul de pe linia B pana la statia Colosseum, autobuzele 60, 75, 85, 175, 810, 850, miniautobuzul electric 117 si tramvaiul 3 sau 8 sau cu masina personala daca sunteti un bun cunoscator al orasului Roma.

Biletele de intrare la Colosseum pot fi cumpărate la casele de pe Colina Palatină, situate pe strada San Gregorio (Via San Gregorio), număr 30 și Piazza Santa Maria Nova, număr 53 (200 de metri de Colosseum). 
pareri pret bilet online intrare colosseum 2019 2020

Biletele pentru Colosseum permit intrarea pe teritoriul colinei Palatine și Forului Roman, lucru valabil si invers.

Turistii care cumpara online biletul de intrare la Colosseum au incluse in el vizitarea Dealului Palatin si a Forumului Roman, iar biletul respectiv are o valabilitate de 2 zile. 

Biletul de intrare, daca il comandati online, il veti primi sub forma de voucher pe care trebuie sa-l printati si sa va prezentati cu el la intrarea in Colosseum.
Iata lista cu cele mai intalnite bilete de intrare la Colosseum

a) Cel mai intalnit este biletul de bază COLOSSEUM, ROMAN FORUM, PALATINE ORDINARY ADMISSION cu preț de 14 euro. 

Preț redus: 7 euro pentru cetățenii Uniunii Europene cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și pentru profesorii din Uniunea Europeană;

Intrare gratuită: vizitatorii cu vârsta mai mică de 18 ani, cu părinți.

b) Bilete de intrare Colosseum, Roman Forum And Palatine Regular Entrance + Audioguide: 19,50 EUR cu ghid audio.

c) Bilet ROMAN FORUM-PALATINE S.U.P.E.R.: 18 euro, tur al Forului ?i a Colinei Palatine în italiana cu un laser pointer. 

d) Bilete COLOSSEUM, ROMAN FORUM AND PALATINE REGULAR ENTRANCE + COLOSSEUM ENGLISH TOUR (45’): 19 euro, 45 de minute cu ghid în limba engleza

e) Bilet COLOSSEUM BY NIGHT — ITALIAN TOUR: 20 de euro, vizita de seara (20:00 – 22:30) la Colosseum cu un grup, în italiana, este disponibil numai în perioada 14 mai – 31 octombrie.
MAI POTI CITI