Pareri Volan M Performance Pro BMW X3 M şi BMW X4 M.

Pentru interiorul BMW X3 M şi BMW X4 M există o selecţie atractivă de componente M Performance, disponibile pentru îmbunătăţirea cockpitului atât vizual, cât şi funcţional. 

Volanul M Performance Pro constă dintr-un volan, o decoraţiune pentru volan cu fibră de carbon şi Alcantara şi clapete de schimbare din fibră de carbon. 

Parerea consumatorilor despre Volanul M Performance Pro extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre kit de putere bmw m performance, volan bmw m performance, ce inseamna m performance:

1. Sentiment Pozitiv - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,52

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
statistica opinii Volan M Performance Pro accesorii BMW X3 M si X4 M

Scor general pareri Volan M Performance Pro
  • Utilitatea produsului: 4,3 din 5
  • Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5
  • Este produsul usor de utilizat: 4,1 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,1 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,2 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele M Performance: 4,3 din 5

Volanul are o zonă de prindere excelentă, cu Alcantara, şi suporturi mari pentru degete, fiind foarte confortabil de ţinut. 

Celelalte secţiuni ale volanului sunt acoperite cu piele de calitate, creând astfel o combinaţie interesantă de materiale. 

Marcajul central suplimentar, în albastru de motorsport, şi cusătura M tricoloră oferă un plus de imagine sportivă. 

Decoraţiunea volanului este rafinată cu ţesătura premium din fibră de carbon, Alcantara şi finisajul high gloss şi o inscripţie M Performance integrată în detaliul de la “ora 6”. 

Clapetele de schimbare M Performance, şi ele rafinate cu ţesătură de fibră de carbon şi finisaj foarte lucios, au integrate simboluri de schimbare roşii.

Decoraţiunea M Performance pentru volan în varianta cu fibră de carbon foarte lucioasă şi piele este disponibilă pentru îmbunătăţirea volanului sport M din echiparea standard; acesta poartă şi inscripţia M Performance în detaliul de la “ora 6”. 

Clapetele M Performance, din fibră de carbon, pentru schimbarea vitezelor sunt disponibile şi individual pentru volanul sport M standard. 

In cele din urmă, o completare atractivă pentru automobilele cu dotări M Performance sportive este oferită de elementele decorative M Performance din fibră de carbon pentru capătul selectorului de viteze. 

Ţesătura din fibră de carbon este îmbunătăţită cu un finisaj clar şi un lustru high gloss. 

La nivelul picioarelor, apariţia sportivă a automobilului poate fi evidenţiată opţional prin intermediul covoraşelor din velur catifelat cu inscripţie M Performance brodată, a conturului complet cu aspect de piele, cu cusături contrastante, şi a fanionului în culorile M specifice.
MAI POTI CITI