Pareri Oferta KFC Studycoin 2019. Castigi Studycoin cu raspunsuri la problemele de matematica.

WIKI: KFC a lansat STUDYCOIN. O oferta interesanta, chiar daca la prima vedere pare a nu avea nicio legatura cu profilul companiei.

Parerea clientilor despre Oferta KFC Studycoin extrasa din media comentariilor de pe forumurile cu topicuri despre raspunsuri probleme kfc studycoin, kfc studycoin romania, kfc matematica:
1. Opinii Pozitive: 2,7
2. Comentarii Negative: 1,2
3. Opinii Neutre: 1,1

Studycoin-ul este un punct care poate fi convertit ulterior in discount, ce poate fi folosit in toate restaurantele KFC din Romania.

De exemplu: 1 Crispy Sandwich  are pretul de 84 Studycoins iar 1 Hot Booster tot de 84 Studycoins pe cand pentru 1 Meniu Crispy Strips trebuie sa platesti 470 Studycoins.

Asadar, sa ne facem o parere despre oferta KFC Studycoin, rasfoind regulamentul campaniei.

In primul rand sa vedem cum iti poti crea cont StudiCoyn.

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la oferta promotionala KFC este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

oferta kfc studycoin raspunsuri prombleme matematica

 • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
 • Participantul trebuie sa acceseze pagina kfc.ro/studycoin
 • Pentru inscrierea in Campania “KFC Studycoin” participantul trebuie sa urmeze pasii indicati in cadrul website-ului: trebuie sa isi creeze Cont in cadrul site-ului kfc.ro/studycoin. Contul poate fi creat numai prin introducerea urmatoarelor date in formularul de inregistrare: prenume, adresa de email si numar de telefon, impreuna cu acordul Participantului cu Regulamentul si prelucrarea datelor cu scopul participarii la Campanie si confirmare a faptului ca la data inscrierii are 16 ani impliniti. 
 • Fiecare Participant are dreptul la un singur Cont Studycoin (nu se pot inregistra mai multe conturi cu aceeasi adresa de email si/sau numar de telefon). 
 • In cazul in care Participantul doreste sa recupereze parola aferenta Contului, acesta va accesa linkul „Am uitat parola” din ecranul de logare si va primi un mail cu instructiuni de recuperare a acesteia pe adresa folosita la inregistrarea in platforma. 
 • Orice eroare si / sau omisiune cu privire la datele personale furnizate de catre Participant Organizatorului nu atrage raspunderea acestuia din urma, acuratetea datelor de contact furnizate de Participanti fiind in responsabilitatea exclusiva a acestora.

Nu pare prea greu sa iti creezi un cont KFC Studycoin! Insa dupa ce ai creeat cont ce trebuie sa faci pentru a castiga StudyCoin?

Ei bine. pe site-ul  kfc.ro/studycoin, participantii vor putea rezolva probleme de matematica de tip grila, prin bifarea raspunsului corect. 

Problemele sunt de diferite grade de dificultate (usoare/medii/grele), iar pentru fiecare raspuns corect primesc in Contul lor 1 (un) Studycoin. 

Studycoin-ul este un punct care poate fi convertit ulterior in discount.

Dupa minimum 5 Studycoins acumulate prima data, Participantul le poate transforma in discount exprimat in lei, denumit in continuare discount, cu care va putea achizitiona produse KFC la pret redus sau gratuit, in functie de valoarea discountului obtinut pe baza Studycoin-urilor acumulate. 

Participantul trebuie sa aiba minimum 5 Studycoin-uri in Contul sau pentru a le putea converti in discount. 

ATENTIE! In cazul in care un Participant introduce 3 raspunsuri gresite consecutiv, acestuia i se va bloca accesul la problemele de matematica pentru urmatoarele 24 de ore.  

Bugetul total de discount-uri in valoare de 70,800 lei (pentru intreaga durata a Campaniei) va fi impartit intre zilele de Campanie in functie de numarul zilnic de Participanti care rezolva probleme. Suma nefolosita in ziua in care a fost pre-alocata, se va reporta in ziua urmatoare.

Sumele nefolosite in zilele in care au fost pre-alocate plus suma pre-alocata fiecarei zile formeaza bugetul disponibil pe baza caruia se calculeaza valoarea zilnica a Studycoinului. 

Valoarea unui Studycoin se modifica in fiecare zi la ora 14:00.

Valoarea unui Studycoin se calculeaza pe baza activitatii pe site a tuturor Participantilor pana in ziua precedenta si reprezinta raportul dintre bugetul disponibil si totalul Studycoin-urilor disponibile. 

Studycoin-urile disponibile reprezinta totalul de Studycoin-uri alocate Participantilor pana la ora 23:59:59 a fiecarei zile anterioare minus valoarea tuturor Studycoin-urilor schimbate de catre toti Participantii in discount pana la ora 23:59 a zilei anterioare.

Pentru a schimba Studycoin-uri in discount, participantul trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

Acceseaza sectiunea “Contul meu” de pe kfc.ro/studycoin 

Selecteaza “Schimba Studycoin” in discount. Pentru a putea efectua prima conversie in discount, Participantul trebuie sa aiba in Contul sau minimum 5 Studycoin-uri. Incepand cu a doua conversie, Participantul poate converti in discount oricate Studycoin-uri.

Selecteaza numarul de Studycoin-uri pe care doreste sa le schimbe in discount 

Click “Schimba Studycoin” in discount.

Pentru prima operațiune de schimbare din Studycoin-uri in discount, Participantul trebuie să schimbe cel puțin 5 Studycoin-uri. 

Conversia din Studycoin in discount se va face la valoarea pe care un Studycoin o are in ziua si momentul conversiei conform Regulamentului promotii.

Toate Studycoin-urile castigate in intervalul 00:00 – 23:59:59 al fiecarei zile pot fi schimbate in discount, incepand cu a doua zi, de la ora 14:00:00.

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de discount-urile KFC?

Pentru a beneficia de discount, Participantul va comunica ID-ul unic din Contul sau, casierului din restaurantul KFC in momentul plasarii comenzii. 

In cazul in care valoarea produselor comandate depaseste valoarea discountului din Cont, la casa va fi retras intreg discountul disponibil, iar diferenta se va achita in lei, numerar sau cu cardul. 

In cazul in care valoarea produselor comandate este mai mica decat valoarea discounturilor disponibile in Cont, produsele se vor achita integral prin retragerea sumei aferente valorii produselor/produsului. 

ATENTIE! In restaurant se poate folosi doar valoarea Studycoin-urilor convertite in discount!

Scor general Pareri Oferta KFC Studycoin
 • Utilitatea ofertei: 4,2 din 5
 • Functioneaza asa cum este descris: 4,3 din 5
 • Este oferta usor de accesat: 3,8 din 5
 • Este oferta de calitate buna: 4,2 din 5
 • E orientata oferta spre cineva ca mine: 3,8 din 5
 • Au avut altii o experienta buna cu ofertele KFC: 4,4 din 5
MAI POTI CITI