Pareri forumuri LEMONADE by CAPPY cu Lamaie, Lamaie si Menta, Lamaie si Zmeura.

Coca-Cola România aduce pe piata un nou produs uimitor si indraznet: Lemonade by Cappy – o băutură delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru o vara caniculara.

Lemonade by Cappy este disponibilă în trei variante: Lămâie, Lămâie și Mentă, Lămâie și Zmeură, în ambalaje de 400 ml și 1,25 l.

Distributia parerilor si a comentariilor despre LEMONADE by CAPPY  de pe forumuri:

a) Utilitatea produsului: 4,4 din 5

b) Este produsul de calitate buna: 4,4 din 5

c) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5

d) Au avut altii o experienta buna cu LEMONADE by CAPPY : 4,3 din 5
Lemonade by Cappy pareri forumuri bauturi racoritoare

Pentru consumatorii care se delecteaza cu aroma reconfortantă a limonadei într-o zi toridă de vară, fie că aleg să se răcorească la plajă sau la o terasă, printr-o plimbare în parc sau într-un fotoliu comod de acasă, Coca-Cola a creat Lemonade by Cappy, băutura răcoritoare necarbogazoasă, cu suc și pulpă de lămâie si un strop jucaus de menta sau zmeura.

Prin Lemonade by Cappy cei de la Coca-Cola au dorit să surprinda savoarea limonadei proaspete într-o băutură disponibilă în ambalaje practice, ideală pentru noi amintiri și clipe de relaxare, în orice moment al zilei.

Întreaga gamă de arome Lemonade by Cappy este îmbuteliată local, în fabrica Coca-Cola HBC România din Ploiești, și poate fi gasită deja în magazinele din țară.
MAI POTI CITI