Pareri forumuri CARDUL Mama si copilul CATENA: primesti GRATUIT o Carticica Mama si Copilul.

Farmaciile Catena intampina mamicile, dar si femeile care se pregatesc sa ramana insarcinate, cu un nou card, Mama si Copilul, intregind astfel paleta de carduri de reducere oferita pacientilor sai.

Cu cardul Mama si Copilul, indiferent de varsta si necesitati, sanatatea intregii familii este in grija Catena.

Parerea consumatorilor despre Cardul Mama si copilul extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre actualizare card catena, card catena companie, oferte catena ro concurs: Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Sentiment Pozitiv - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,35
3. Sentiment Neutru - 0,55

pareri forum catena mama si copilul promotii

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre cardul Catena Mama si Copilul
  • Curiozitate - 0,54
  • Stabilitate - 0,62
  • Organizare - 0,57

Pe baza cardului Mama si Copilul, posesoarele pot beneficia de reduceri suplimentare, astfel:
  1. 25% la produsele selectate din gamele Fitobimbi, Naturalis, Genera, Color&Soin, Foramen si Fildas;
  2. 15% reducere la produsele selectate din categoria OTC-uri, suplimente alimentare, cosmetice;
  3. 5% reducere la produsele selectate din categoria dermatocosmetice si parafarmaceutice.

In plus, posesoarele cardului se pot bucura de brosura Mama si Copilul, publicatie editata de Tonica Group si oferita gratuit.

In luna iunie esti asteptata in farmaciile Catena cu o surpriza speciala. Farmacistii Catena v-au pregatit 8 carticele, pe segmente de varsta, de la preconceptie si sarcina pana la 15 ani, cu informatii certificate de medici de specialitate.

Vino in farmacie, fa-ti card Catena sau actualizeaza-ti datele de pe Cardul Mama si copilul deja existent si primesti GRATUIT o Carticica Mama si Copilul, special conceputa pentru a-ti raspunde la intrebarile pe care ti le ridica cresterea copilului tau! Vei primi o carticica aferenta varstei copiilor tai.

Mai mult! La achizitionarea de produse pentru copii cu Cardul Mama si copilul in luna iunie primesti CADOU: 1 lampa de veghe sau o carticica de colorat.
MAI POTI CITI