Pareri forum deodorante STR8 Performance: Fresh Recharge, Heat Resist si Protect Xtreme.

Noile deodorante spray STR8 Fresh Recharge, Heat Resist si Protect Xtreme din gama Performance oferă un parfum proaspat și protecție îndelungată, până la 72 de ore.

Parerea consumatorilor despre deodorantele STR8 Performance: Fresh Recharge, Heat Resist si Protect Xtreme extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre Apa de toaleta STR8 Ahead, STR8 Auchan, STR8 parfum pareri :

1. Sentiment Pozitiv - 0,65
2. Sentiment Negativ- 0,40
3. Sentiment Neutru - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
pareri comentarii forumuri STR8 Ahead, Rise, Original, Red Code, Hero, Live True sau Adventure

Scor general pareri deodorante STR8 Performance: Fresh Recharge, Heat Resist si Protect Xtreme
  • Utilitatea produsului: 4,3 din 5
  • Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5
  • Este produsul usor de utilizat: 4,2 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,2 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,4 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele STR8: 4,3 din 5

Deodorantul spray Invisible Force are grijă ca hainele să rămână perfect curate, fără urme, pentru ca tu să te bucuri de o vară fresh.

Momentele de reîmprospătare la duș te revigorează și îți dau energia de care ai nevoie pe parcursul întregii zile.

Gelurile de duș STR8 Performance au un parfum discret și curăță pielea delicat, fără să o usuce.

Formulele speciale 3 în 1 Detox Power, Hydra Boost, Energy Rush și Icy Cool pot fi folosite simultan pentru corp, față și păr, pentru ca tu să fii gata rapid pentru noi provocări!

Gama de deodorante STR8 Fragrance cucerește simțurile

Esențele tari, puternic masculine, subliniază șarmul și sex-appeal-ul și te fac remarcat oriunde, chiar și într-o vară toridă.

STR8 Ahead, Rise, Original, Red Code, Hero, Live True sau Adventure este parfumul bărbatului modern, care știe să se bucure de fiecare clipă și să se pună în valoare alegând notele aromate care îl caracterizează.

Fiecare gamă conține apă de toaleta STR8, natural spray, deo spray, gel de duș și loțiune după ras, pentru ca tu să te bucuri de aroma preferată oricând.

Edițiile speciale STR8 Ahead și STR8 Rise poartă și semnătura lui Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial și imaginea brandului.
MAI POTI CITI