Pareri Crema BABOR HSR Lifting cu efect anti-rid si lifting apreciata pe forumurile de cosmetica.

Inainte de vedea care este parerea consumatorilor despre Crema BABOR HSR, va spunem ca aceasta este un produs de LUX  de la Babor si o cutie de 50 ml are pretul de aproximativ 754 lei.

Distributia parerilor si a recenziilor despre Crema BABOR HSR Lifting de pe forumurile cu topicuri referitoare la: babor pudra, babor fiole, crema babor antirid, fiole babor emag

a) Utilitatea produsului: 4,4 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,3 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,0 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,5 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,8 din 5
crema babor hsr opinii formuri cosmetice anti-rid eficiente

f) Au avut altii o experienta buna cu cosmeticele Babor: 4,4 din 5

Babor HSR pentru lifting facial este o crema intensiva de zi ce ajuta la refacerea si regenerarea tesuturilor de la nivelul tenului, astfel ca pielea devine vizibil mai tanara, rejuvenata.

Crema Babor are efect imediat asupra tenului, oferindu-i fermitate, elasticitate, tratand si estompand liniile fine si ridurile. 

Ajuta la refacerea si regenerarea tesuturilor de la nivelul tenului protejand colagenul din piele si fibrele de elastina, astfel ca pielea devine vizibil mai tanara, rejuvenata. 

Complexul activ de fermitate din compozitia cremei Babor HSR ajuta la estomparea imperfectiunilor si ajuta la intarirea tesutului conjunctiv al pielii. 

Extractul de unt de Shea reface echilibrul hidro-lipidic de la nivelul pielii, iar acidul hialuronic hidrateaza si da fermitate. 

Vitaminele si acizii grasi pe care-i contine untul de shea au un efect nutritiv pentru piele si o hidrateaza si o ajuta sa se mentina sanatoasa. 

În acelasi timp, untul de shea are si rolul de a îmbunatati conditia pielii uscate si are un efect protector asupra ei.

Contine si extract de ulei din nuci de Macadamia, Panthenol ulei din seminte de mango si vitamina E care imbunatatesc calitatea pielii.

Ca si mod de utilizare, Crema Babor HSR se cu miscari circulare aplica pe tenul perfect curat, de preferat dupa demachiere si HSR Lifting Serum.
MAI POTI CITI