Pareri CONCURS PIKANT DULCE ACRISOR promotie GelFix Dr. Oetker 2019. Regulament castigatori.

Potrivit REGULAMENTULUI, concursul cu premii Dr. Oetker PIKANT DULCE ACRISOR „Mixează noi gusturi de dulceţuri şi murături!” este organizată şi se desfăşoară în perioada 20.05.2019 – 31.10.2019 pe teritoriul României şi al Republicii Moldova, în locaţiile care comercializează produsele participante semnalizate cu materiale de comunicare ale campaniei, în conformitate cu prevederile din Regulamentul Oficial al promotiei

Scor mediu pareri concurs Dr. Oetker PIKANT DULCE-ACRISOR 2019
  • Utilitatea concursului: 4,3 din 5
  • Functioneaza concursul GelFix asa cum este descris: 4,1 din 5
  • Este concursul usor de accesat: 4,2 din 5
  • Este concursul de calitate buna: 4,0 din 5
  • Este concursul orientat spre cineva ca mine: 4,1 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu concursurile Gelfix Dr. Oetker: 4,3 din 5

La tombola cu premii „Mixează noi gusturi de dulceţuri şi murături!” 2019 participa toate produsele Dr. Oetker care sunt semnalizate cu eticheta promotionala „Mixeaza noi gusturi de dulceturi si muraturi!” în perioada Campaniei: 
Gelfix 1:1 Dr. Oetker, 
forum concurs dr oetker gelfix 2019 coduri prin sms la 3728
Gelfix 2:1 Dr. Oetker, 
Gelfix 3:1 Dr. Oetker, 
Gelfix cu îndulcitor din Stevia Dr. Oetker, 
Gelfix 4:1, 
Gelifiant cu fructoza Dr. Oetker Pikant fix Iute Dr. Oetker, 
Pikant fix Dulce-acrisor Dr. Oetker,
Pikant fix cu Verdeturi si Tomato fix.  

Pentru a participa la promotia Dr. Oetker GelFix  doritorii trebuie să achiziţioneze oricare produs participant la Campanie, cu etichetă promoţională si să înscrie codul unic imprimat pe eticheta promotională aplicată pe toate ambalajele produselor participante, în perioada Campaniei, prin oricare dintre urmatoarele metode:

a) Prin SMS la numărul 3728; numărul 3728 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone, Digi şi Orange (România) şi Moldcell, Orange şi Unite (Republica Moldova). Mesajul de SMS trebuie să conţină codul unic imprimat pe eticheta promoţională. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.

b) online prin accesarea website-ului www.oetker.ro (în cazul participanţilor din România) sau prin accesarea website-ului www.oetker.md (în cazul participanţilor din Republica Moldova). La prima înscriere în Campanie prin canalul Web, fiecare participant trebuie să îşi creeze un cont pe site.

Premiile saptamânale pentru participantii din România: un mixer de bucatarie Philips, un aparat multicooker Philips, un robot de bucatarie Philips. 

Premiile saptamânale pentru participantii din Republica Moldova care au înscris cel putin 2 coduri într-o saptamâna de Campanie: un premiu în bani în valoare de 800 RMD (oferit prin transfer bancar). 

Marele Premiu al concursului GelFix Dr. Oetker 2019 consta intr-un Autoturism Volkswagen Golf Variant.

Indiferent de numarul de înscrieri pentru validarea premiilor, câstigatorii concursului cu premii Dr. Oetker GelFix „Mixează noi gusturi de dulceţuri şi murături!”  vor fi rugati sa furnizeze datele personale (nume, prenume, adresa completa si numar de telefon) si sa trimita, în termen de maxim 5 zile lucratoare de la data anuntarii, o imagine foto a ambalajului cu eticheta promotionala în care este vizibil codul unic extras câstigator.
MAI POTI CITI