Pareri Card de cumparaturi eMAG Raiffeisen Bank cu ZERO comision administrare in primul an.

Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank te ajuta sa iti indeplinesti toate dorintele si te rasplateste cu puncte de loialitate eMAG.

Acum poti achita in pana la 24 de rate fara dobanda si profiti oricand de perioada de gratie de pana la 56 de zile plus ca ai in primul an comision 0 de administrare.

Parerea opiniilor consumatorilor despre oferta Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,4

2. Pareri Negative: 1,1

3. Opinii Neutre: 1,5
pareri forum OFERTA Raiffeisen Bank Cardul de cumparaturi eMAG

Interese de pe forumurile analizate: oferte ieftine card eMAG, oferte reduse card de cumparaturi eMAG, oferte si reduceri Raiffeisen Bank , oferte promotii carduri eMAG, promotii si reduceri Raiffeisen

Conform regulamentului promotiei, cu cardul Raiffeisen Bank cumperi de la eMAG tot ce ii trebuie familiei tale, faci plata si primesti rasplata: pana la 10% din valoarea cumparaturilor in puncte de loialitate eMAG. 1 punct = 1 Leu.

Prin cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele mult dorite si te bucuri de pana la 24 de rate fara dobanda.

Ai 0% dobanda pana la 56 de zile daca platesti cu cardul eMAG la comercianti si rambursezi integral sumele utilizate pana la scadenta lunara.

Rambursezi lunar orice suma, minim 5% din creditul utilizat. Tu alegi data de emitere a raportului de activitate (7, 15 sau 22 ale lunii) si modalitatea de rambursare: depunere numerar la bancomatele multifunctionale / agentii, virament bancar sau prin debitare automata a contului tau curent de la Raiffeisen Bank.

Si nu in ultimul rand, cu cardul eMAG de la Raiffeisen Bank beneficiezi de protectia cumparaturilor: obtii repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii bunurilor platite cu cardul in cazul deteriorarii/distrugerii/furtului, intr-o perioada de 45 zile calendaristice de la data cumpararii.
MAI POTI CITI