MESAJE de La Multi Ani frumoase, simple si scurte. URARI la multi ani zi de nastere.

O lista simpla de mesaje de La Multi Ani frumoase si scurte, felicitari ideale de fi trimise ca si urari de zi de nastere, pentru sot si sotie, iubita sau iubitul meu, ori mesaje de nastere deosebite pentru fiica mea sau baietelul meu, urari pentru copii.

Iata asadar o mica selectie de MESAJE de La Multi Ani frumoase simple si scurte care speram ca va vor fi utile.

*  La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!

* La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

* Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp pentru tine. Este ziua ta... bucura-te!
MESAJE de La Multi Ani frumoase simple si scurte mesaje de la multi ani pentru sotul meu fiul meu fiica mea

* Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-ai schimbat viata pentru totdeauna, este ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

* Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. Ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

* Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

* Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. La multi ani!

* Pastreaza mereu copilaria în suflet si viata ta va fi mult mai frumoasa. La multi ani, dragul/draga mea!

* Sunt mandra ca esti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut! La multi ani, puiutul meu drag

* Din mici crengute de cristal, din flori si din iubire, ti-am impletit un La multi ani, noroc si fericire!

* Te iubesc mult si iti multumesc pentru toate lucrurile pe care le faci pentru mine! La multi ani iubitul meu!

* La multi ani plini de dragoste si fericire, sa fii iubit si mereu indragostit, de lume, de viata si mai ales de ingerul ce-ti e alaturi mereu si a coborat din ceruri pentru tine.

* Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

* Au trecut atatia ani de cand suntem impreuna si pentru mine fiecare clipa alaturi de tine imi e ca un dar scump si minunat.  La Multi Ani in viata mea, aici unde esti cel mai iubit om de pe pamant!

* La multi ani, iubita mea! Fie ca toate dorintele tale sa ti se indeplineasca, sa ai parte numai de noroc si sa ajungi mereu acolo unde iti doresti! Te iubesc!

* Dragul meu, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani iubitule!

* As vrea sa-mi petrec tot restul vietii alaturi de tine – incercand sa te schimb intr-o persoana cu totul diferit! La multi ani!

* Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea.

* La multi ani! Ce pot sa-ti doresc mai mult decât ce a pregatit deja Dumnezeu pentru viata ta, dar stiu ca tot ce a pregatit pentru tine, în spatele oricarui lucru se afla dragostea Sa! Fii binecuvântat. El sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti împlineasca dorintele…

* La mulți ani! În fiecare zi vreau să-ți văd zâmbetul, să-ți simt tandrețea atingerii, să-ți admir profunzimea ochilor și să înțeleg că dragostea mea este reciprocă!

 Cea mai frumoasă ființă din univers, te felicit cu ziua ta de naștere! Iubito, să nu afli niciodată ce înseamnă disperare și trădare, să zbori cu încredere pe aripile iubirii, iar norocul să te viziteze chiar și în vise!

Topicuri inrudite: cel mai frumos mesaj de la multi ani pentru fiul meu, mesaje de la multi ani pentru persoana iubita blog, mesaje de la multi ani pentru iubita mea, urari la multi ani simple pentru iubit.
MAI POTI CITI