Apa PERLA MOLDOVEI pareri pozitive pe forumurile despre apa ALCALINA.

WIKI: Apa Perla Moldovei este o apă oligominerală natural alcalină, având pH-ul cu valoarea 8,8.

Alcalinitatea apei Perla Moldovei este dată de bicarbonatul de sodiu (NaHCO3) care se găseşte natural în această apă rară.

Distributia parerilor si a recenziilor despre apa alcalina plata Perla Moldovei de pe forumurile cu topicuri referitoare la: unde gasesc apa perla moldovei, apa alcalina perla moldovei carrefour, perla moldovei apa alcalina proprietati

a) Utilitatea produsului: 4,3 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,2 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,2 din 5
pareri proprietati apa apcalina perla moldovei forum ape alcaline

d) Este produsul de calitate buna: 4,4 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,2 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu ofertele Perla Moldovei: 4,4 din 5

Alcalinitatea apei Perla Moldovei se obtine in mod natural, apa provenind dintr-un acvifer deschis prin foraj de adancime 210 m, situat in dealurile zonei Sascut, judetul Bacau.

Apa Perla Moldovei este o combinație excepțională de pH (8,8 - 9,0) și alcalinitate (alcalinitate totală: 250 mg/l) fiind, probabil, singura apă plată oligominerală din Europa cu pH mai mare de 8,5 și o alcalinitate totală mai mare de 160 mg/l

Apa plata alcalina Perla Moldovei se remarcă și printr-un gust remarcabil, premiat de Institutul Național pentru Gust și Calitate (ITQI Bruxelles) și la Concursul Național al Apelor Minerale (CNAM 2014). Reziduul fix de 333 mg/l recomandă această apă pentru consumul zilnic, fără restricţii.

Corpul uman funcţionează optim într-un mediu uşor alcalin, pH-ul ţesuturilor apoase fiind în jurul valorii de 7,4, menţinând totodată pH-ul sângelui constant între valorile de 7,36 – 7,40.

În cazul apariţiei acidozei, acesta încearcă din răsputeri să menţină acest nivel de echilibru, astfel extrage din organism calciul, magneziul şi alte minerale, prin intermediul cărora acidoza poate fi contracarată.

Apa alcalină nu are valoare nutriţională sau de medicament dar, in sachimb are capacitatea de a neutraliza şi lichefia deşeurile acide pentru eliminarea din organism.

Pentru reducerea acumulărilor de deşeuri acide o persoană de 60-70 kg trebuie să consume zilnic 1,5-2 l de apa alcalina – cantitate desigur  modificabilă după nevoi.

Sunt cazuri când aceasta dizolvă şi elimină o cantitate mare de depuneri cauzând diaree uşoară. În acest caz nu trebuie întrerupt consumul apei, ci continuat, deoarece după o zi scaunul se va normaliza.
MAI POTI CITI