Wiki negru: Loredana Olteanu preoteasa din Bacau a murit dupa ce a cazut din ambulanta.

Loredana Olteanu preoteasa, preotului Ciprian Olteanu de la Biserica 'Sfântu Gheorghe' din Bacău a murit dupa ce a cazut din ambulanta.

De ziua fiicei sale, biografia preotesei Loredana Olteanu s-a terminat in mod tragic.

Loredana Olteanu a reuşit să deschidă uşile din spate ale ambulanţei şi s-a sinucis prin a se arunca din maşină.

Şoferul ambulantei a observat totul şi a oprit imediat ambulanţa, iar asistenta i-a acordat Loredanei primul ajutor, apoi a cerut sprijinul altui echipaj.

preoteasa loredana olteanu din bacau a murit prin sinucidere

Loredana Olteanu a suferit un traumatism cranian și a fost transportată la spital în stare critică, însă ulterior şi-a pierdut viaţa.

Atât poliţiştii din Bacau, cât şi Serviciul de Ambulanţă, au deschis anchete pentru a stabili cum a fost posibil ca pacienta să se arunce în mers din ambulanţă.

Potrivit unor surse, profesoara de religie Loredana şi soţul ei, Cirpian Olteanu, urmau să sărbătorească, astăzi, ziua de naştere a fiicei lor.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat miercuri,  că în cazul preotesei de la Bacău care a murit după ce a căzut din ambulanța cu care era transportată la spital este vorba despre ”o încălcare flagrantă a regulilor”, iar ”pedeapsa trebuie să fie pe măsură”. 

Regulile sunt foarte clare: pacientul nu are voie să fie lăsat singur pe targă în spatele mașinii. Este o încălcare flagrantă a regulilor. 

Acum 2 ani s-a întâmplat un caz similar în Caraș-Severin, deci și asta ar fi trebuit să fie o învățătură de minte.

 Dar, trecând peste orice, este foarte clar că regulile nu s-au respectat. 

Din păcate, o persoană a decedat, pedeapsa trebuie să fie pe măsură. 

De altfel, există o echipă a Departamentului pentru Situații de Urgență care coordonează operațional serviciile de ambulanță la Ambulanța Bacău pentru a face o anchetă.

Ciudat si de neinchipuit mod de sinucidere a ales preoteasa Loredana Olteanu! 

Vom afla oare care a fost motivul pentru care preoteasa din Bacau a ales sa isi ia viata tocmai de ziua fiicei sale???
Comentarii

 1. Dumnezeu sa o ierte! De ce s-a sinucis???? Oare credeti ca preotii sunt "usa de biserica"???

  RăspundețiȘtergere
 2. Mare pacat. Elevii Loredanei Olteanu o iubeau mult ca si profa de religie... Insa ar trebui sa cautati mai multe detalii despre relatia ei sotul...

  RăspundețiȘtergere
 3. Bah nu vi se pare ciudat ca din ce in ce mai multe sotii de preoti (preotese) isi i-au viata prin sinucidere??? Antihristul bantuie printre noi si noi suntem orbi si materialisti!!! Sa nu fie prea tarziu!

  RăspundețiȘtergere
 4. Moarta e nepoata lui Ioachim bacaoanu,vă dați seama cum a ajuns popa preot la biserica Sf.Nicolae din Bacău, iar alții cu două facultăți și mastere stau in parohii umile.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.