Wiki negru: Loredana Olteanu preoteasa din Bacau a murit dupa ce a cazut din ambulanta.

Loredana Olteanu preoteasa, preotului Ciprian Olteanu de la Biserica 'Sfântu Gheorghe' din Bacău a murit dupa ce a cazut din ambulanta.

De ziua fiicei sale, biografia preotesei Loredana Olteanu s-a terminat in mod tragic.

Loredana Olteanu a reuşit să deschidă uşile din spate ale ambulanţei şi s-a sinucis prin a se arunca din maşină.

Şoferul ambulantei a observat totul şi a oprit imediat ambulanţa, iar asistenta i-a acordat Loredanei primul ajutor, apoi a cerut sprijinul altui echipaj.

preoteasa loredana olteanu din bacau a murit prin sinucidere

Loredana Olteanu a suferit un traumatism cranian și a fost transportată la spital în stare critică, însă ulterior şi-a pierdut viaţa.

Atât poliţiştii din Bacau, cât şi Serviciul de Ambulanţă, au deschis anchete pentru a stabili cum a fost posibil ca pacienta să se arunce în mers din ambulanţă.

Potrivit unor surse, profesoara de religie Loredana şi soţul ei, Cirpian Olteanu, urmau să sărbătorească, astăzi, ziua de naştere a fiicei lor.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat miercuri,  că în cazul preotesei de la Bacău care a murit după ce a căzut din ambulanța cu care era transportată la spital este vorba despre ”o încălcare flagrantă a regulilor”, iar ”pedeapsa trebuie să fie pe măsură”. 

Regulile sunt foarte clare: pacientul nu are voie să fie lăsat singur pe targă în spatele mașinii. Este o încălcare flagrantă a regulilor. 

Acum 2 ani s-a întâmplat un caz similar în Caraș-Severin, deci și asta ar fi trebuit să fie o învățătură de minte.

 Dar, trecând peste orice, este foarte clar că regulile nu s-au respectat. 

Din păcate, o persoană a decedat, pedeapsa trebuie să fie pe măsură. 

De altfel, există o echipă a Departamentului pentru Situații de Urgență care coordonează operațional serviciile de ambulanță la Ambulanța Bacău pentru a face o anchetă.

Ciudat si de neinchipuit mod de sinucidere a ales preoteasa Loredana Olteanu! 

Vom afla oare care a fost motivul pentru care preoteasa din Bacau a ales sa isi ia viata tocmai de ziua fiicei sale???
MAI POTI CITI