Pareri VERATTIVA SOLE spray pentru protectie solara inalta SPF 50, SPF 30. Preturi atractive.

Compania Ropharma a lansat în România gama de produse solare Verattiva Sole de la Specchiasol, prima linie de protectie solara care protejeaza pielea de razele UVA, UB, IR si radicalii liberi datorita formulei exclusive PROBIOSUNFACTOR 2.0.

Parerea consumatorilor despre spray-urile de protectie solara Verattiva Sole extrasa din media comentariilor de pe forumurile cu topicuri legate crema protectie solara foarte buna, crema protectie solara spf 70, crema protectie solara spf 100:

1. Pareri Pozitive: 2,60
2. Pareri Negative: 0,70
3. Pareri Neutre: 1,70

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre VERATTIVA SOLE spray pentru protectie solara inalta:
  • Functionalitate - 0,56
  • Stabilitate -  0,53
  • Organizare - 0,59
Verattiva Sole pareri produse de protectie solara inalta si eficienta

PROBIOSUNFACTOR 2.0. este un complex format din probiotice și fibre prebiotice, capabil să acționeze ca antioxidant și să apere piele de daunele radiațiilor UV.

Fermentul Thermus Thermophilus din adancurile oceanului previne aparitia petelor, ridurilor  si a uscaciunii si protejeaza de daunele cauzate de razele UV si IR.

Sedimentele naturale din bazinele  Brenta si Piave din compozitie sunt bogate in vitamina E, A, betacaroten, magneziu, calciu si fier. Impreuna, au o actiune intensa calmanta, indicata  in cazul iritatiilor.

Produsele din gama de protectie solara Verattiva Sole se diferențiază datorită ingredientelor de înaltă calitate din compozitie precum: 
  • aloe vera biologică, 
  • celule stem din floare de colț, 
  • sediment natural din brenta, 
  • probiosunfactor 2.0, 
  • ulei de tirosină
  • ulei de luffa cylindrica activator fiziologic de melanină.

Gama Verattiva Sole conține emulsie spray pentru protecție înaltă SPF 50, SPF 30 sau SPF 15, emulsie spray pentru intensificarea bronzului SPF 6, dar și produse care au proprietatea de a oferi tratament pielii după o lungă perioadă de expunere la razele solare.

Printre aceste produse de tratament dupa expunerea la soare se numără gelul de duș și balsamul pentru corp.

Produsele fabricate de catre producatorul italian Spechiasol contin doar ingrediente naturale plantate de catre Spechiasol pentru a putea controla 100% calitatea fiecarui ingredient si produs în parte
MAI POTI CITI