Pareri Rimmel WONDER’LUXE VOLUME MASCARA pentru gene voluminoase și catifelate.

Rimmel prezintă noua mascara Wonder’Luxe Volume, care promite gene voluminoase și catifelate, de la rădăcină până la vârf, datorită formulei infuzate cu 4 uleiuri hrănitoare.

Parerile consumatorilor despre Rimmel WONDER’LUXE VOLUME MASCARA extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Pareri Pozitive: 2,60
2. Pareri Negative: 0,80
3. Pareri Neutre: 1,60

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre Rimmel WONDER’LUXE VOLUME MASCARA
  • Auto-exprimare - 67%
  • Entuziasm - 56%
  • Provocare - 54%
Wonder’Luxe Volume pareri forumuri mascara rimmel

Completează-ți armonios look-ul cu ajutorul noii mascara Wonder’Luxe Volume, o mascara waterproof de la Rimmel pentru sprâncene, care rezistă până la 24 de ore.

Daca adori sa ai genele foarte voluminoase, dar nu si efectul de lipire care vine la pachet cu acestea afla ca Wonder’Luxe Volume Mascara a fost creata special pentru rezolvarea acestei probleme.

Pentru prima data, Rimmel lanseaza o mascara pentru volum care contine  in compozitie 4 uleiuri hranitoare.

Formula produsului este un upgrade al produsului Wonder’Full Mascara, cu ulei de Argan – acesta contine Ulei de Argan, Maracuja, Marula si Camellia, care actioneaza sinergic pentru a-ti hrani genele, de la radacina pâna la vârf.

Uleiul de Argan este deja cunoscut pentru proprietatile sale hidratante si hranitoare, în timp uleiul de Maracuja este un puternic antioxidant, care protejeaza firul de par împotriva ruperii si degradarii.

Stralucirea firului de par este redat de uleiul de Marula, iar uleiul de Camellia este ideal pentru reconditionarea lui.

Rimelul Wonder’Luxe promite un rezultat de impact, iar acest lucru nu e spus doar de Rimmel. În cadrul unui consumer blind test, femeile au constatat urmatoarele efecte poztive:
  • 100% dintre ele au spus ca ofera volum instantaneu
  • 100% au observat efectul de gene mai lungi, de la radacina pâna la vârf
  • 100% au spus ca genele sunt alungite, voluminoase si definite în acelasi timp
VEZI AICI CELE MAI BUNE OFERTE MELIKOR LA MASCARA

Noua perie flexibilă, curbată a mascarei Wonder’Luxe Volume captează chiar și cea mai mică geană, învăluind-o în culoare și asigură o aplicare foarte ușoară.

Wonder’Luxe are un ambalaj la fel de elegant precum numele său – roz sidefat pentru variantele Black și Brown și o îmbinare armonioasă de roz cu negru pentru varianta Extreme Black.
MAI POTI CITI