Pareri bune acceptare Carduri UnionPay la ATM-urile Alpha Bank Romania.

WIKI: Unionpay debit card, Unionpay card, UnionPay business card, UnionPay prepaid card etc sunt cateva dintre subiectele destul de discutate pe forumurile financiare care au parere buna despre accepatrea acestora la ATM-urile Alpha Bank Romania, chiar daca pentru multi Cardurile UnionPay sunt o "enigma".

Fondata la 26 martie 2002, China UnionPay este o asociatie din industria bancara a cardurilor bancare din China, care functioneaza sub aprobarea Bancii Populare a Chinei (PBOC).

UnionPay este singura retea interbancara din China care leaga toate bancomatele (ATM-uri) ale tuturor bancilor din întreaga tara. Este, de asemenea, un sistem de transfer electronic de fonduri prin reteaua de puncte de vânzare (EFTPOS).
pareri bune cardurile unionpay china forumuri financiare

UnionPay este primul serviciu de pre-autorizare la nivel financiar din China pentru tranzacțiile garantate.

Sistemul permite plata pentru cumpărături online la orice comerciant care acceptă UnionPay.

În 2014, valoarea totală a tranzacțiilor bancare interbancare ale Cardurilor UnionPay a depășit 41,1 trilioane de yuani.

Cu peste 7 miliarde de carduri emise în toată lumea, UnionPay este organizația cu cea mai mare bază de carduri din lume.

Rețeaua  globală UnionPay s-a extins în 174 de țări și regiuni, acoperind 52 de milioane de comercianți și peste 2,6 milioane de ATM-uri în întreaga lume.
Acum Alpha Bank devine prima banca din România care accepta cardurile UnionPay în reteaua proprie de terminale ATM.

Alpha Bank Romania a semnat un acord de parteneriat cu UnionPay International, unul dintre cei mai mari emitenti de carduri din lume, devenind prima banca din România care accepta cardurile UnionPay în reteaua nationala de terminale ATM.

România a devenit în ultimii ani o destinatie de interes pentru întreprinzatorii si turistii chinezi, iar acest nou parteneriat va facilita tranzactiile financiare si va aduce multiple beneficii posesorilor de carduri UnionPay.
MAI POTI CITI