Marius Constantin Boranescu Biografie ambasador al României în Republica Africa de Sud

România nu are ambasadă în Madagascar. Marius Borănescu este ambasador în Africa de Sud, care are în atribuții și reprezentarea României în insula din Oceanul Indian, unde a fugit Radu Mazăre la finele anului 2017.

Conform CV-ului actual, ambasadorul Marius Constantin Boranescu este acreditat şi în: Botswana, Namibia, Regatul Lesotho, Republica Mozambic, Republica Zambia, Republica Seychelles, Republica Madagascar.

Insa, despre biografia Marius Constantin Boranescu nu este mai nimic public, pare ca wiki-ul profesional a lui Marius Constantin Boranescu este pus bine la secret.

Marius Constantin Boranescu un wiki secret

Nu exista niciun cont pe Facebook pe numele lui Marius Constantin Boranescu si nici imagini disponibile in mod public!!!

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 24 august 2018., decretul privind acreditarea domnului Marius Constantin Borănescu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Africa de Sud și în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Madagascar, cu reședința la Pretoria.

În urmă cu nici două luni, la 28 martie 2019, România a numit-o consul onoric în Madagascar pe Lăcrămioara Toader, după cum au confirmat pentru Europa Liberă surse oficiale din Ministerul de Externe, care au spus că Lăcrămioara Toader a fost desemnată de autoritățile române pentru că locuiește în Antananarive de 30 de ani.

Un consul onorific are atribuții limitate, este puțin probabil să reprezente România în negocieri de extradare!
MAI POTI CITI