Le Petit Marseillais cu COCOS pentru par deshidratat pareri pozitive pe forumuri.

Gama Le Petit Marseillais a căutat 2 ingrediente provenite chiar din inima naturii pentru a crea o rețetă unică care ajută la hidratarea părului pe toată lungimea lui: apă de cocos și flori de portocal.

Parerea consumatorilor despre Le Petit Marseillais cu cocos pentru par deshidratat  extrasa din comentarile de pe forumurile cu recenzii si review-uri:

1. Sentiment Pozitiv - 2,70
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,40

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

opinii forum Le Petit Marseillais cu apa de cocos si flori de portocal

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre gama Le Petit Marseillais cu COCOS:
  • Entuziasm - 0,64
  • Armonie - 0,56
  • Curiozitate - 0,54
Gama completă de îngrijire Le Petit Marseillais cu COCOS constă în șampon, cremă de păr, masca de păr 3 în 1 și un spray de păr pentru revitalizarea părului. îți hidratează părul și în același timp îl lasă ușor și mătăsos datorită formulei autentice cu 95% ingrediente de origine naturală.

Apa de cocos beneficii: bogat în apă, cocosul este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante. apa de cocos din gama Le Petit Marsellais provine din fructe de cocos confiate.

Flori de portocal beneficii: aceste flori albe sofisticate sunt culese începând cu luna aprilie până în mai și sunt cunoscute pentru proprietățile lor de hidratare.

Șampon hidratant Le Petit Marseillais  cu apă de cocos și flori de portocal

Datorită Proprietăților sale de Hidratare, părul tău își va recăpăta strălucirea, catifelarea și supleţea. Șamponul mai conține și extracte de origine naturală care îți curăță și îți îngrijesc părul. De asemenea, componentele ce au la bază curățarea părului sunt biodegradabile.

Mod de utilizare: Compoziția lejeră se transformă într-o spumă catifelată cu miros de vară. Pune o cantitate mică de șampon în mână, masează-ți ușor părul, clătește și bucură-te de o senzație unică de regenerare a părului!

Preț recomandat: 12,00 lei

Balsam Le Petit Marseillais  Hidratant cu Apă de cocos și flori de portocal

Un partener ideal pentru descurcarea părului încurcat. extractele de origine naturală au grijă de părul tau.

Mod de utilizare: După șamponare, aplică balsamul pe întreaga lungime a părului, și masează cu grijă vârfurile părului.

Lasă-l să acționeze timp de 1 minut și clătește. Bucură-te de textura cremoasă, care îți lasă părul cu un miros plăcut de vară. Balsam Hidratant cu Apă de cocos și flori de portocal are grijă de părul tău, lăsându-l suplu.

Preț recomandat: 12,00 lei

Mască de Hidratare 3 în 1 Le Petit Marseillais  cu apă de cocos și flori de portocal

Textura sa cremoasă îți dă o stare de plăcere datorită celor 3 posibile utilizări. Extractele de origine naturală au grijă de părul tau.

Mod de utilizare: Textura sa cremoasă, îți tratează părul în 3 feluri diferite:

Mască: După șamponare, aplică masca pe părul umed. Pentru rezultate optime lasă masca să acționeze timp de 3 minute după care clătește.

Mască de noapte: Înainte de culcare, aplică masca pe tot părul și las-o să acționeze până dimineața.

Mască fără clătire: Aplică masca pe părul uscat sau umed, de la rădăcini până la vârfuri.

Preț recomandat: 12,00 lei

Spray Le Petit Marseillais pentru regenerarea părului cu apă de cedar și flori de portocal

Iluminează și arată strălucirea părului tău lăsându-l suplu. Printr-o singură aplicare, părul tău va fi moale, parfumat și lucios.

Mod de utilizare: Pulverizează pe părul umed sau uscat. Spray-ul Le Petit Marseillais  nu trebuie clătit.
MAI POTI CITI