Conform Rezumatului FAMILIA SOȚULUI MEU este o poveste de dragoste și despre regăsirea familiei.

Postul de televiziune Pro 2 aduce una din cele mai recente telenovele Televisa, „Familia soțului meu" („Mi marido tiene familia').   „Familia soțului meu" are 267 de episoade pe care le puteti vedea doar la PRO 2!

Potrivit rezumatului telenovela „Familia soțului meu"  spune povestea de dragoste a Julietei (Zuria Vega), o femeie de afaceri independentă și a lui Robert (Daniel Arenas), de profesie medic, care ajung să formeze un cuplu și sunt pregătiți să formeze o familie.

Telenovela aduce pe micile ecrane mari actori ai Mexicului și se adresează întregii familii. 

Actori distributie FAMILIA SOȚULUI MEU
  • Zuria Vega - Julieta Aguilar Rivera
  • Daniel Arenas - Robert Cooper / Juan Pablo Córcega
  • Diana Bracho - Blanca Gómez de Córcega 
    rezumat toate episoadele familia sotului meu
  • Silvia Pinal - Imelda Sierra de Córcega
  • Arath de la Torre - Francisco "Pancho" Lópe
  • Susana González - Susana Córcega (temporada 2)
  • Carmen Salinas - Crisanta Díaz de Córcega
  • Gabriel Soto - Ernesto "Neto" Rey

Povestea de viață a lui Robert este însă una complicată și delicată în același timp. 

Robert este adoptat în copilărie de o familie de americani și, ajuns la vârsta adultă, dorește să își găsească adevărata familie, cu care, între timp, devine vecin.

Fericirea sentimentala a lui Robert de a-și găsi familia dispare după ce Julieta și familia iubitului ei nu se înțeleg sub nici o formă, lucru care va conduce la o lecție de viață, dar și la momente de un amuzament copios!

Telenovela Familia soțului meu  este un moment bun de a privi în fiecare seară acest serial romantic, cu accente umoristice.

Telenovela Familia soțului meu a fost filmată în Oaxaca, Mexic, iar pe lângă poveștile din telenovelă, producătorul a decis să prezinte tradițiile mexicane ale acelei zone.

Alături de povestea de dragoste și regăsirea familiei, telenovela  FAMILIA SOȚULUI MEU  prezintă aspecte reale și delicate ale vieții precum: pierderea unui copil, decizia de a adopta, partenerii gay, dar și mentalități greu de schimbat ale persoanelor care refuză să accepte schimbări. 

Totodată, în discuție vor fi aduse și acceptarea unor noi membri ai familiei, diferențele de mentalitate și de păreri între generații și gestionarea acestora și bineînțeles povești de dragoste complicate atât adolescentine, cât și pentru vârste mai înaintate. 

După succesul înregistrat al primului sezon, producătorul Juan Osorio a decis să facă și sezonul doi.
MAI POTI CITI