CONCURS PROFI 1000 de magazine 2019. Castiga un Renault Captur Life Evo sau Vouchere Profi.

Conform regulamentului tombola PROFI La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine 2019, se desfasoara in perioada 17.05 – 23.06.2019.

Premiile concursului La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine constau în:

1) Vouchere Profi în valoare de 30 lei. Acestea pot fi valorificate în oricare magazin Profi în perioada 17.05.2019 - 30.08.2019, la cumpărături de minim 30 lei (tva inclus), dar fără a include și achiziția de țigări.

Se poate utiliza un singur voucher Profi pe un singur bon fiscal.

Dacă se dorește achiziționarea țigărilor pe același bon fiscal atunci valoarea cumpărăturilor (bonului fiscal) fără valoarea țigărilor trebuie să fie de 30 lei (tva inclus).

Un voucher poate fi folosit o singură dată.
castigatori concurs 2019 la 1000 de magazine profi

2) Vouchere Profi în valoare de 50 lei. Acestea pot fi valorificate în oricare magazin Profi în perioada 17.05.2019 - 30.08.2019, la cumpărături de minim 50 lei (tva inclus), dar fără a include și achiziția de țigări.

Se poate utiliza un singur voucher Profi pe un singur bon fiscal.

Dacă se dorește achiziționarea țigărilor pe același bon fiscal atunci valoarea cumpărăturilor (bonului fiscal) fără valoarea țigărilor trebuie să fie de 50 lei (tva inclus). Un voucher poate fi folosit o singură dată.

3) Autoturism Renault Captur Life Evo – detalii tehnice in Anexa 1 din regulamentul concursului.

In vederea participării la concursul cu premii “La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine”, clienţii trebuie:

- să achiziționeze în perioada de desfăşurare a Campaniei, produse comercializate din magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 30 lei/bon fiscal (tva inclus). Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada Campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare.

- să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin;

- să introducă un număr de telefon valid;

- prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal și prin introducerea numărului de telefon clientul poate intra în aplicaţia “La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine”

- daca clientul achiziționează pe bonul fiscal articole sponsor (evidențiate la raft cu indicator specific “cumpara-ma, ai sansa dubla de castig”,) are o șansă în plus să ruleze aplicaţia “La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine” (în total 2 șanse de joc indiferent de numarul de articole sponsor de pe bonul fiscal); în cazul în care, cu un bon fiscal pe care există unul sau mai multe articole sponsor se câştigă un premiu de la prima şansă, a doua şansă va fi anulată.

- să ruleze aplicaţia “La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine”;

- să păstreze bonul fiscal castigator în original, în vederea ridicării premiului.

- Bonul fiscal poate fi scanat în orice zi, pe durata desfășurării Campaniei și în oricare dintre magazinele participante.

Câştigătorii vor putea intra în posesia premiilor dupa urmatorul mecanism:

a) Premiul constând în voucher Profi se va trimite prin SMS sub forma unei enumerari de 16 cifre pe numărul de telefon înregistrat în momentul în care a fost scanat bonul câștigător. Premiile se vor trimite până în 31.07.2019.

B) Premiul constând în autoturism Renault Captur Life Evo se va livra la una din reprezentanțele Renault din țară. Reprezentanța va fi comunicată ulterior câștigătorului. 

În momentul câștigului, câștigătorul va completa și va semna un proces verbal care va reprezenta dovada câștigului, iar în momentul livrarii autoturismului, se va completa și semna un proces verbal de predare-primire. 

Premiile tombolei "La 1000 de magazine, Profi înflorește pentru tine" vor fi livrate până în data de 31.07.2019.
MAI POTI CITI