REMI BLOSTON pareri neconcludente pe forumuri. Recomandari, compozitie, beneficii.

Sa ne facem o parere despere Remi Bloston cu Anghinare un nou supliment promovat agresiv ca fiind eficient in lupta cu colesterolul marit si hipertensiunea arteriala.

Cautand informatii despre Remi Bloston pe forumuri si grupurile de discutii, am observat ca opiniile sunt amestecate si ca in final parerile despre Remi Bloston nu duc la o concluzie clara.

Asadar nu va putem spune daca eficienta Remi Bloston in tratarea colesterolului este una vizibila sau este doar un exercitiu de marketing, mai ales ca o cutie de Remi Bloston are pretul destul de mare: 140 lei si nu se vinde in farmacii.

Revenind, sa vedem care este compozitia Remi Bloston, cum actioneaza el impotriva hipertensiunii si colesterolului si daca are efecte secundare.
remi bloston pareri forumuri colesterol si hipertensiune arteriala tratata naturist

Compozitie Remi Bloston

a) Anghinare – este cunoscută ca un preparat natural hipolipemic, scăzând concentrația de lipide din serul de sânge.

Datorită acestui fapt, se menține concentrația corectă de colesterol din organism, care susține tratamentul sau previne formarea de leziuni aterosclerotice

Mai mult, anghinarea îmbunătățește circulația sângelui și susține procesul de eliminare a toxinelor din organism.

b) Cătină albă – o multitudine de vitamine, fenilacide și flavonoide. Este renumit ca un mijloc de a furniza forțe vitale, sprijinind imunitatea și întărind apărarea corpului. Mai mult, această componentă reduce nivelul colesterolului rău și are un efect pozitiv asupra vaselor de sânge.

c)  Vița de vie contine o multitudine de minerale, vitamine și substanțe nutritive. O sursă excelentă de antioxidanți care protejează organismul împotriva cancerelor și tulburărilor cardiovasculare. Catechinele conținute în acesta constituie un grup de compuși cu activitate antiaterosclerotică, precum și proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene.

d) Extract din fructe de măceșe, care datorita continutului mare de vitamina C previne eficient depunerile de calciu din artere.

Tratamentul cu Remi Bloston permite:
  • mărirea proprietăților de lubrifiere de 14 ori a venelor, deja după prima săptămână de utilizare
  • desfundarea totală a venelor după 4 luni de tratament
  • pentru totdeauna să scapi de hipertensiune și să reduci riscul atacului cerebral
  • să reduci nivelul de colesterol chiar și cu câte puncte după 3 săptămâni
  • să minimalizezi riscul de apariție al infarctului.

Mod de administrare Remi Bloston

Capsule se administreaza de 2 ori pe zi – o capsulă înainte de micul dejun, al doilea cu câteva duzini de minute înainte de masă.

Durata optima de tratament este de 4 luni, dar după 30 de zile veți observa primele efecte și vă veți simți mai bine și rezultatele dvs. se vor îmbunătăți.

Pe măsură ce lunile trec, producatorii sustin ca vasele de sânge se vor întări și circulația sângelui se va regenera.

Ca si efecte secundare si contraindicatii ale REMI BLOSTON va spunem ca datorita faptului ca in principal compoziția conține extracte și extracte din plante, singura contraindicație este alergia sau hipersensibilitatea la oricare dintre ingrediente.
MAI POTI CITI