Pareri Restaurant STANA Turistica din Poiana BRASOV. Meniu cu Bunataturi din Ardeal.

Sergiana Grup redeschide Stâna Turistică din Poiana Braşov, investiția alocată pentru preluarea, reamenajarea şi reutilarea vechiului restaurant ridicându-se la circa 1,5 milioane de euro.

Restaurant Stana Turistica din Poiana Brasov, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii online, de pe grupurile si forumurile analizate

1. Sentiment Pozitiv - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Înfiinţat în 1997 şi devenit între timp un brand important în România, restaurantul „Stâna Turistică” din Poiana Braşov are o capacitate de 300 de locuri în interior şi 400 pe terasă.
Opinii forumuri Restaurant STANA Turistica din Poiana Brasov

O mare parte din pregătirile pentru redeschidere au fost făcute în direcţia redefinirii ambianţei generale şi creşterea confortului oaspeţilor, iar preluarea, reamenajarea şi reutilarea completa a vechiului restaurant au însumat circa 1,5 milioane euro

Care este parerea clientilor despre Restaurant Stana Turistica din Poiana Brasov (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
  1. Servicii - 8.6
  2. Locatie - 8,5
  3. Curatenie - 8,5
  4. Confort - 8,2 
  5. Facilitati - 8,3
  6. Personal - 8,5
  7. Raport calitate / pret - 8,2
  8. Securitate - 8.1
  9. Locuri de parcare - 8,1

Potrivit reprezentanților companiei, meniul restaurantului STANA Turistica din Poiana Brasov va cuprinde Bunătăţuri din Ardeal, mâncăruri savuroase din meniul restaurantului din Centrul Vechi al Braşovului, dar şi reţete care vor defini cartea de vizită a Stânii. 

Unele dintre aceste retete sunt „mâncăruri culese de pe cărările care nu au graniţe, la fel ca drumurile păstorilor prin Carpaţi şi Balcani, până în Pind”.

Sergiana este una dintre cele mai mari afaceri româneşti din judeţul Braşov şi produce în sistem integrat preparatele din carne.

Grupul Sergiana deţine propria fabrică de nutreţuri combinate, două ferme de creştere a animalelor, propriul abator, dar şi o fabrică de preparate din carne în Poiana Mărului. 

Brandul Sergiana Poiana Mărului a fost fondat în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost deschisă şi fabrica din localitatea Poiana Mărului (judeţul Braşov). 

Mai mult, Sergiana deţine 9 restaurante şi 58 de magazine. Anul trecut au fost deschise şase magazine şi un restaurant în Râşnov, numit Sub Cetate.
MAI POTI CITI