Pareri Pigmenti Sparkles MELKIOR pentru un machiaj perfect si profesional. Preturi atractive in oferta curenta.

Melkior a creat o colectie speciala de pigmenti stralucitori perfecti pentru un machiaj cu care sigur nu vei trece neobservata. Vorbim despre Pigmentii Sparkles Melkior.

Pigmentii Sparkles Melkior, parerea comentariilor din magazinele de cosmetice, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Pigmentii Sparkles Melkior (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,63
Incredere - 0,54

Pigmentul Sparkles este un produs cosmetic perfect pentru a obtine cu usurinta look-uri care mai de care mai sofisticate. (VERIFIC AICI PRETURILE)
Pareri Forumuri Pigmenti Sparkles Melkior raport pret calitate bun

Datorita faptului ca pigmentii Melkior au acoperire maxima, avem nevoie de un singur strat de fard pentru un machiaj saturat.

Pigmentul Sparkles de la Meljkior in sine este un aliat atunci cand dorim sa transformam machiajul purtat peste zi intr-unul de seara. 

Cui i se potriveste Pigmentul Sparkles de la Meljkior ? Tuturor! 

Unde se poarta Pigmentul Sparkles de la Meljkior ? Oriunde! Da, este cu certitudine un produs versatil care are multe intrebuintari, indiferent de varsta sau de forma ochiului. 

Fie ca avem un ten cu tendinta de ingrasare, mixt sau uscat, putem adapta machiajul si putem folosi cu succes acesti pigmenti.

Cu un singur produs Melkior putem obtine variante nenumarate ale unui machiaj clasic.

Iata cateva TRUCURI pentru aplicarea pigmentilor Sparkles Melkior:
  1. Pigmentul sparkle ofera luminozitate si totodata un efect de marire a ochiului atunci cand este aplicat pe mijlocul pleoapei.
  2. Contrasteaza foarte bine atunci cand este aplicat peste un fard mat cu cel putin un ton mai inchis fata de acesta, obtinand astfel un machiaj smokey contrast! Simplu, nu-i asa?
  3. Se poate aplica atat in coltul intern al ochiului, cat si pe arcada, reusind astfel un al doilea tip de machiaj! Exista si urmatorul? Da! Se poate aplica un singur pigment sparkle pe intreaga pleoapa armonizand aspectul final cu eyeliner si mascara!
  4. Pentru doamnele indraznete acest produs cosmetic poate completa chiar si machiajul pometilor sau al buzelor!

Sfaturi pentru TEN GRAS

In cazul tenului gras, avem nevoie de o baza de pleoape care sa tina sub control sebumul acumulat intre pliuri. Urmatorul pas este sa aplicam prin miscari de tapotare pigmentul Sparkles dorit.

Dat fiind faptul ca pleoapa tinde sa se ingrase, recomandat este sa folosim farduri de tip pulbere care sa se "lipeasca" cu succes pe suprafata bazei de machiaj, ceea ce inseamna ca pigmentul sparkle este un produs ideal!

Sfaturi pentru TEN USCAT

In cazul in care pleoapa tinde spre uscare, putem folosi cu succes un corector sau fond de ten (adaptat tipului de ten) spre a servi drept baza.

Avem astfel nevoie de un produs cremos pe aceasta pleoapa uscata pentru a reusi sa obtinem saturatia maxima din pigmentul preferat.

La fel ca in cazul tenului gras, produsul Melkior se aplica mai intai prin tapotare cu ajutorul unei pensule de machiaj plate (pentru a impregna fardul in baza cremoasa), apoi prin miscari stanga-dreapta de difuzie cu ajutorul unei pensule circulare. (VERIFICA AICI PROMOTIILE)
MAI POTI CITI