Pareri LAPTARIA cu CAIMAC lapte si iaurt naturale si minim procesate, forum produse lactate.

Sa vedem care este parerea consumatorilor despre Laptaria cu Caimac, un nou producător de lactate de specialitate, 100% românești, integrale, naturale și desigur minim procesate.

Alături de sticlele de lapte cu caimac, la rafturi au ajuns și alte produse ale Lăptăriei cu caimac, precum iaurtul natural, cașul proaspăt de vacă și cașul zvântat.

Parerea consumatorilor despre oferta produse lactate "Laptaria cu Caimac" extrasa din media comentariilor de pe forumurile monitorizate:

1. Opinii Pozitive: 2,7

2. Opinii Negative: 0,9

3. Opinii Neutre: 1,4

pareri forumuri laptaria cu caimac lapte si iaurt natural

Laptele cu caimac se va găsi la rafturi în sticle de sticlă, fiind un lapte integral, nestandardizat, cu grăsime variabilă între 3,8% și 4,1%, așa cum îl dă vaca. 

Termenul de valabilitate va fi de 14 zile, mai redus decât cel obișnuit, dar astfel va fi păstrat tot ce este mai bun din laptele natural, datorită procesării minime.

Cașul Zvântat este ca o declarație de gust al laptelui! Se folosesc 12 litri de lapte pentru fiecare kilogram de caș, ca să se obțina un gust fin și plăcut, așa cum le place copiilor.

Cei de la Laptaria cu caimac au pus puțină sare, iar după opărire, l-au lăsat la zvântat aproape 2 săptămâni, ca să fie cremos și să-și merite renumele. Alege-l pentru gustări hrănitoare, presară-l peste pizza sau risotto sau mănâncă-l ca atare, lângă câteva legume hrănitoare.

Cu o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, Lăptăria cu caimac folosește tehnici de procesare moderne dar blânde, o temperatură de pasteurizare mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive naturale.

Calitatea ridicată și gustul deosebit ale produselor Lăptăriei cu caimac sunt asigurate prin 100% conținut de lapte proaspăt, integral, fără adaosuri inutile, de la văcuțe crescute în România. 

Ferma Lăptăriei cu caimac este una dintre cele mai mari ferme de vaci de lapte din România, înființată în urmă cu 24 de ani, în prezent ajungând la aproximativ 2600 de vaci din rasa Holstein Friesian, dintre care 950 sunt vaci de muls.
MAI POTI CITI