Pareri eMAG reduceri televizor 4K Ultra HD Sony Bravia apreciat pe forumuri.

Un televizor care ne-a atras atentia este televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA, cu o diagonala mare de 123,2 cm, 49XF8096, rezolutie 4K Ultra HD, are are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Smart Android LED Sony BRAVIA 4K 123,2 cm, 49XF8096, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60

2.Opinii Negative- 0,70

3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Smart Android LED Sony BRAVIA 4K 123,2 cm, 49XF8096 (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Pareri comentarii Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 123.2 cm 49XF8096 4K Ultra HD
Multumire - 0,64
Surpriza - 0,57

Cu televizorul 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este extinsa prin conversie, avand o claritate remarcabila, mai apropiata de calitatea 4K reala. 

Imaginile sunt mai clare si mai imbunatatite in timp real, dezvaluind detalii suplimentare in cartile si arhitectura bibliotecii.

Cipurile legendare 4K X-Reality PRO si X-Reality PRO sunt atat de speciale datorita cunostintelor despre filmare si realizarea filmelor si emisiunilor TV de succes. (VERIFICA PRETURILE)

Modelele din fiecare scena sunt analizate si imbunatatite cu ajutorul bazelor de date unice, gasind cea mai exacta nuanta, saturatie si luminozitate pentru rezolutia incredibila a televizorului 4K.

Pentru a transforma culorile, afisajul TRILUMINOS apeleaza la o paleta cromatica mai larga, reproducand cu fidelitate fiecare umbra si ton din umbre.

Afisajul TRILUMINOS exceleaza in reproducerea nuantelor de rosu, verde si albastru – culori care sunt greu de redat pe televizor. Reproduce chiar si cele mai fine variatii de culori pentru a obtine cele mai reusite imagini.

Intervalul dinamic ridicat (HDR) imbunatateste intervalul dinamic al imaginii, sporind contrastul intre cele mai stralucitoare nuante de alb si cele mai intunecate de negru. 

Fiecare pixel este redat mai precis, indiferent de rezolutie, dand viata scenelor cu mai multe detalii. 

Filmele si emisiunile TV cu HDR sunt mai apropiate de inregistrarea originala si de viziunea regizorului, fiind mai luminoase, mai contrastante si mai colorate, pentru o experienta de vizionare cat mai reala.

Smart Android LED Sony BRAVIA va aduce incantarea filmelor si jocurilor cu rezolutia 4K HDR. Proceseaza o multime de formate HDR, inclusiv HDR10 si Hybrid Log-Gamma.

Gasiti orice continut de divertisment la care va puteti inchipui, pe cat de repede puteti vorbi. 

Avand o functie de comanda vocala avansata, acest Android TV 4K va ofera instantaneu filme si emisiuni TV din aplicatii sau transmisii.

Creat pentru a nu va distrage atentia de la imagine, splendidul cadru ingust din aluminiu va concentreaza atentia doar asupra ecranului, iar cablurile raman ascunse inteligent in fata si in spate.
MAI POTI CITI