Pareri ECO SLIM Fizzy supliment original de slabit care nu se gaseste in farmacii.

Inainte sa ne facem o parere cat de cat obiectiva despre ECO SLIM FIZZY, in urma intrebarilor de pe forumuri va spunem ca  EcoSlim Fizzy nu se gaseste in framacii fiind comercializat in diverse magazine online mai mult sau mai putin cunoscute.

Opinii din grupurile de discutii despre suplimentul de slabit Eco Slim Fizzy sunt impartite, si este greu de facut o distinctie clar intre comentariile obiecti si cel pur subiectiv.

Concluzia este insa ca Eco Slim are parte ata de opinii negative cat si de pareri pozitive.

Dincolo de recenzii NU trebuie sa uitati ca rezultatele Eco Slim Fizzy (ca si a altor suplimente) pot varia de la o persoana la alta în functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar de zi cu zi plus perioada de utilizare a produsului.
ecoslim fizzy pareri picaturi de slabit originale care nu se vand in farmacii

ECO SLIM Fizzy este disponibil sub forma unor picaturi extrem de puternice care au ca scop accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor.

În proiectarea acestui produs de slabit s-au utilizat doar ingrediente naturale dovedite științific pentru proprietățile lor benefice asupra organismului. 

Acest complex unic de minerale și vitamine îți alimentează corpul cu substanțe sănătoase de care acesta are nevoie și te ajută să slăbești fără să mai fie necesară urmarea unei diete stricte sau să faci sport până la epuizare.

Ingrediente compozitie picaturi de slabit ECO SLIM Fizzy:
  • L-carnitina – un aminoacid care ajută la arderea grasimilor
  • Chitosan – element ce ajută la reducerea apetitului
  • Extract de Guarana – acționează ca un stimulant și previne atacurile de inimă
  • Extract de alge – sursa importantă de aminoacizi și vitamine
  • Extract de urzică din India – întărește organismul, protejează inima și favorizează scăderea în greutate
  • Acid succinic – componentă găsită în majoritatea fructelor și legumelor, elimină toxinele și arde grăsimile
  • Caffeine – stimulează organismul și îmbunătățește dispoziția,
  • Vitamina B2, B5, B6, B8 și B12 – reglează procesele metabolice și scade colesterolul etc.

Mod de administrare Eco Slim: Produsul se ia ca supliment dietetic. Trebuie sa diluezi picaturile intr-o cantitate mica de apa sau suc, cate 0,50 de ml, de cate trei ori pe zi.

ATENTIE! Daca esti gravida sau alaptezi, suferi de anumite boli sau iei alte medicamente, nu lua Eco Slim sau alte suplimente pe baza de cofeina.

Parerea noastra finala este ca Eco Slim este un produs mai scump comparativ cu alternativele chiar daca ajută la scăderea în greutate, si are, de asemenea, un efect pozitiv asupra stării de sănătate a utilizatorului.
MAI POTI CITI