Pareri CLEANMAXX Cyclone Aspirator de mana si podea. Ghid recomandari preturi.

Aspirator Cleanmaxx Cyclone, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate  si analizate cu topicuri dedicate de tipul: cleanmaxx cyclone forum, cleanmaxx cyclone pret, cleanmaxx aspirator cu apa, cleanmaxx carpet cleaner.

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la Aspirator Cleanmaxx Cyclone (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55
Incredere - 0,58

Opinii Pareri Cleanmaxx Cyclone Aspirator de mana si podea


Detectam in distributia emotionala a parerilor legate de aspiratorul Cleanmaxx Cyclone un grad un pic ridicat de furie si tristete, ceea ce ne face sa credem ca performantele acestuia nu i-au multumit pe unii cumparatori, asta in ciuda faptului ca opiniile sunt in general pozitive.

Aspiratorul Cleanmaxx Cyclone vine cu tehnologia revolutionara de tip ciclon. Asta inseamna un singur aparat, 2 functii: aspirator de mana si de podea.

Cu un design compact si o greutate de doar 2kg, aspiratorul performant Cleanmaxx Cyclone este foarte usor de depozitat si de manevrat.

Cu aspiratorul Cleanmaxx Cyclone poti curata orice tip de pardoseala si chiar si suprafete verticale.

Te vei bucura astfel de eficienta de aspirare si primesti GRATUIT periile si duzele special concepute pentru spatiile greu accesibile din casa ta: colturile tavanului, sub canapele, intre tapiterii, mobila, pervazuri, plinte si chiar obiectele de iluminat.

Astfel il poti folosi ca un aspirator portabil atunci cand faci curatenie. Capacitatea de colectare de 700 ml face din CleanMaxx Cyclone partenerul tau pentru o casa curata si luminata.

Nu trebuie sa-ti faci griji legate de consumul de electricitate, intrucat CleanMaxx Cyclone este un aparat de clasa energetica A.

Cleanmaxx Cyclone a fost creat folosind tehnologia brevetata de tip ciclon. Datorita acestei tehnologii de ultima generatie, aerul este separat de praf iar microorganismele si particulele care pot cauza alergii sunt captate inainte ca aerul sa fie eliberat inapoi in incapere.

Accesorii Cleanmaxx Cyclone incluse in pachet:
  • cap de aspirare podea: poti utiliza capul de aspirare pentru podea sau pentru a folosi aspiratorul vertical precum un aspirator pentru curatarea pardoselii;
  • capul de aspirare podea este potrivit atât pentru covoare cât si pentru suprafete dure;
  • gratie design-ului plat, chiar si locurile inaccesibile precum sub canapea, calorifere, pot fi curatate;
  • duza mare pentru spatii inguste: potrivita pentru curatarea tuturor spatiilor înguste si colturilor neaccesibile cu alte duze (de exemplu între tapiterii);
  • duza perie pentru tapiterii mari: pentru curatarea tuturor obiectelor neregulate, mobilei, corpurilor de iluminat, pervazuri si plinte;
Cleanmaxx Cyclone aspirator 2 in 1 are pretul de aproximativ 299 lei.
MAI POTI CITI