PARERI Cardul de cumparaturi eMAG Raiffeisen Bank cu 10% bonus.

Sa vedem care este parerea consumatorilor despre Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank cu care cumperi de la eMAG tot ce îi trebuie familiei tale, faci plata si primesti rasplata: pâna la 10% din valoarea produselor.

Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,10
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 2,10

Emoţia parerilor referitoare la Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,68
Incredere - 0,57

Achiti cu acest card de cumparaturi si obtii puncte de loialitate pe care le folosesti pentru noi cumparaturi la eMAG. 1 punct = 1 Leu.

Iata si un calcul de simulare. Astfel, la o limita de credit de 5.367 Lei folosita imediat si în intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru plati la comercianti si rambursata în 12 luni in rate lunare egale, cu o dobanda de 26% fixa pe perioada rambursarii, rata lunara este 522,82 Lei, valoarea totala de plata 6.273,73 Lei si DAE 32,30%.
Pareri Forumuri Card de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank

Suntem de parere ca pentru clientii eMAG acest instrument de plata electronic isi poate dovedi utilitatea practica. Ai 4300 de puncte pe card? Poti cumpara produse de 400 de lei. Sau de 600 de lei si achiti cu 400 de puncte si 200 de lei.

ATENTIE! Cu Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank poti cumpara DOAR produse vandute de eMAG, NU si de partenerii eMAG Marketplace.

APLICA AICI pentru Cardul de Cumparaturi eMAG!

Cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele mult dorite si profiti de pana la 24 de rate fara dobanda.

Plata în rate fixe cu dobânda redusa este disponibila pentru cumparaturi la comercianti în valoare de minimum 300 Lei.

Analiza de sentiment a review-urilor legate de Cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank  sunt ca si polaritate emotionala pozitive si exprima vizibil ca si nevoi de baza, utilitatea practica si nevoia de organizare.
MAI POTI CITI