Pareri AGRICOVER Credit IFN imprumuturi avantajoase pentru fermieri. Motorina cu plata la recolta credit negarantat.

AGRICOVER Credit IFN SA, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de: societatea agricover credit ifn sa, agricover credit ifn braila, agricover credit adresa contact etc.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,50

Emotia comentariilor referitoare la imprumuturile AGRICOVER Credit IFN (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,55

Agricover Credit IFN, subsidiară a Agricover Holding, este o instituţie financiară care oferă finanţare fermierilor din sectorul vegetal şi zootehnic.

pareri opinii imprumuturi fermieri agricover credit ifn

În anul 2017 BERD a devenit acţionar al Agricover Holding, cu o participaţie de 13%, pentru care a plătit 32 mil. lei (7 mil. euro) .

Agricover Holding reuneşte activităţile de Agri-Business şi Agri-Finance.

Agricover Credit IFN – principala instituție financiară dedicată finanțării agriculturii românești, a înregistrat in anul 2018 un profit net de 33,2 milioane lei, reprezentând o creștere de 49% față de anul 2017.

Valoarea creditelor acordate de Agricover Credit IFN în 2018 a fost de 1,63 miliarde lei, în timp ce numărul clienților activi a ajuns la 2800 fermieri performanți, în creștere cu 21% comparativ cu anul anterior.

Creditul “Motorină cu plata la recoltă” este unul dintre produsele de sinergie care a performat foarte bine în 2018.

Astfel, un numar de 1630 de clienți Agricover Credit IFN au accesat această soluție oferită prin intermediul unui credit negarantat dedicat exclusiv finanțării achiziției de motorină.

Fermierul are astfel asigurat în orice moment necesarul de motorină pentru producția agricolă fără grija plăților până la recoltă.

In 2018 compania AGRICOVER Credit IFN a acordat imprumuturi pentru 50 de fermieri care au înființat ferme de vaci de carne, cu o sumă totală finanțată de peste 12 milioane lei.

Iata cateva tipuri de credite  AGRICOVER Credit IFN care ne-au facut sa avem o opinie buna despre aceste imprumuturi IFN dedicate exclusiv fermierilor:

a) Creditul Fertil pentru achizitia de ingrasaminte, cu plata la recolta.

b) Creditul Instant Bani pentru ce ai nevoie! Imediat! Cand ai nevoie!
Plafon de credit fix de:
50.000 RON – pentru ferme cuprinse intre 100 si 250 ha
100.000 RON pentru ferme cu suprafata intre 250 si 400 ha

c) Creditul Prielnic pentru cultura cartofului
Finantare a fiecarui hectar de cartof pentru achizitia de inputuri pentru ca tu sa-ti maximizezi productivitatea/randamentul recoltei.

d) Creditul Prielnic pentru cultura de sfecla
Prefinantare pentru infiintarea si intretinerea culturii de sfecla
Primesti in avans 50% din valoarea productiei de sfecla in baza contractului de vanzare incheiat cu un procesator agreat

Din dorinta de a fi cat mai aproape de fermieri si de a raspunde in timp util la orice intrebare, Serviciul de Asistenta al Fermierilor AGRICOVER Credit IFN  este disponibil telefonic la numarul 0800 800 505 de luni pana vineri intre orele 9.00 – 17.00 si pe adresa de email: asistenta@agricover.ro.

Pentru anul 2019 Agricover Credit IFN SA își propune să continue creșterea sănătoasă, urmărind cu precădere extinderea portofoliului de clienți micro și mici, precum și dezvoltarea de noi produse de creditare specializate adresate acestor segmente.
MAI POTI CITI