DIAMANT pareri Televizoare HD si Full HD powered by HORIZON. Specificatii atractive la preturi OK.

Primele pareri despre televizoarele DIAMANT powered by HORIZON pe forumuri sunt destul de incurajatoare si pline de anticipare si incredere.

Televizorul DIAMANT, vedeta incontestabila inainte de anii `90, va ajunge din nou în casele românilor. Pentru mulți poate primul televizor la care s-au uitat vreodată.

La peste 30 de ani de când nu s-a mai produs si comercializat, televizorul DIAMANT revine pe piață.

DIAMANT este relansat sub umbrela HORIZON, brandul companiei Network One Distribution

Televizoare DIAMANT pareri si opinii TV HORIZON 2019

Compania a decis relansarea DIAMANT și adoptarea acestuia ca brand conex HORIZON. Noua linie de televizoare DIAMANT (powered by HORIZON) reinventează modelul prăfuit și vechi de acum mai bine de 30 de ani, altădată atât de apreciat. (VERIFICA OFERTA)

Înregistrarea mărcii la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci s-a finalizat în anul 2018, iar primele modele DIAMANT și-au făcut deja loc în piață încă de la sfârșitul lunii martie 2019.

Televizoarele DIAMANT sunt asamblate în UE,

Turcia și Republica Populară Chineză și vin cu un design actualizat, la curent cu tendințele și cu nevoile consumatorilor.

Noile modele de televizoare DIAMANT disponibile au diagonale între 22” şi 43” și rezoluții HD, respectiv Full HD.

Cei de la Horizon au readus la viață una dintre primele game de televizoare românești – DIAMANT, pentru că au stiut că lucrurile cu adevărat puternice sunt cele care rezistă în fața timpului și devin mai bune odată cu trecerea lui.

Acum, ca și atunci, Horizon duce simplitatea la un alt nivel – prin dotarea televizoarelor DIAMANT cu funcții precum HDMI, USB Player, CI+, dar păstreaza accesibilitatea în ceea ce privește prețul.

După consolidarea în plan național, DIAMANT are în vedere pătrunderea în plan regional, ca și brand European, în țări precum Ungaria, Bulgaria, Polonia, Grecia și Moldova. (VERIFICA PRETURILE)
MAI POTI CITI