CONCURS “Gateste delicii cu POIANA” pana pe 12 Mai 2019. Regulament castigatori “Gateste delicii cu Poiana”.

Conform regulamentului, tombola cu premii  “Gateste delicii cu Poiana” se desfasoara in perioada: 15 Aprilie 2019 – 12 Mai 2019.

Participantul la concursul cu premii “Gateste delicii cu Poiana” trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs promotional Poiana si sa pastreze bonul fiscal.

Participantul la promotii Poiana Amaruis se va inscrie in cadrul Concursului exclusiv prin accesarea online a site-ului www.poianaamaruie.ro, accesarea sectiunii “INSCRIE BON” si completarea tuturor informatiilor cerute.

Participantul trebuie sa  incarce  poza  desertului in care  trebuie sa  apara  si  ambalajul produsului Poiana fulosit la prepararea acesteia.

inscriere castigatori concurs gateste delicii cu poiana 2019

Un Participant  se poate inscrie in cadrul Concursului Poiana Amaruie cu maxim 5 Bonuri fiscale pe zi si cu maxim 10 retete diferite pe toata durata de desfasurare a Concursului cu premii.

Produsele participante la concursul Poiana 2019 sunt urmatoarele:
  • Poiana AMARUIE CARAMEL
  • Poiana AMARUIE ALUNE
  • Poiana AMARUIE 65%
  • Poiana cu Alune
  • Poiana cu Lapte
  • Poiana ALUNE si STAFIDE
  • Poiana CREMA CAPSUNI

Premiile concursului  “Gateste delicii cu Poiana” sunt:

a) Fantana ciocolata Klarstein x 20

b) KitchenAid Artisan 4L Food Processor x 4

c) KitchenAid Blender Artisan 1.5L x 8

d) KitchenAid Artisan Mixer 4.8L x 4

Premiile se vor acorda prin trageri la sorti electronica, in prezenta unui Notar Public, in data de 16 mai 2019.

In tragerea la sorti pentru premiile constand in „Fantana ciocolata Klarstein” vor intra toate inscrierile valide cu numar de bon fiscal din perioada de desfasurare a Concursului si se vor desemna 20 castigatori.

In tragerea la sorti pentru premiile constand in „KitchenAid” vor intra toate inscrierile valide cu poza desert din perioada de desfasurare a Concursului “Gateste delicii cu Poiana” si se vor desemna castigatorii dupa cum urmeaza:
  • 4 castigatori pentru KitchenAid Artisan Mixer 4.8L
  • 4 castigatori pentru KitchenAid Artisan 4L Food Processor
  • 8 castigatori pentru KitchenAid Blender Artisan 1.5L

Anuntarea Castigatorilor concursului “Gateste delicii cu Poiana” validati se va realiza prin publicarea acestora pe site-ul poianaamaruie.ro, sectiunea “Castigatori” in termen de aproximativ 30 de zile lucratoare de la data validarii tuturor castigatorilor.

Premiile tombolei “Gateste delicii cu Poiana” 2019 vor fi expediate castigatorilor la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala Organizatorului, prin curierat privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public pe website-ul www.poianaamaruie.ro, (sectiunea “Castigatori”).
MAI POTI CITI