ACTIVIA Natur Cremos pareri iaurt cu 4 miliarde de fermenți Bifidus.

DANONE a lansat noile iaurturi Activia Natur Cremos, iaurturi natur cu o textură cremoasă, disponibile în două variante de ambalaj: 150 grame și 400 grame.

ACTIVIA Natur Cremos, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la ACTIVIA Natur Cremos (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,61
Anticipare - 0,58

Fiecare pahar de iaurt Activia Natur Cremos conține peste 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis.

Pareri Iaurt Activia Natur Cremos Danone

Textura cremoasă și gustul iaurtului Activia Natur Cremos sunt obținute datorită ingredientelor de cea mai bună calitate, lăsate la fermentare pentru cel puțin 7 ore.

Iaurtul probiotic Activia se diferențiază de alte iaurturi prin utilizarea fermentului Bifidus Actiregularis, care a fost selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat tradiţional şi care este utilizat exclusiv de Danone.

Iaurturile Activia Natur Cremos sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar românesc, de la ferme și gospodării din țara noastră și se regăsesc deja pe rafturile magazinelor din România.

Odată cu noile iaurturi, Activia lansează și un nou ambalaj care combină, din punct de vedere vizual, două culori simbolice – verde, culoarea specifică brandului, și alb, caracteristic iaurtului.

Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având în portofoliu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic-dejun, cu topper de cereale.
MAI POTI CITI