TELEVIZOARE cu diagonala mare despre care suntem de parere ca sunt ieftine raportat la calitatea lor.

Sa facem in cele ce urmeaz,a o lista cu trei televizoare cu diagoanal mare (111 cm - 139 cm), care sunt ieftine si care ne-au facut o impresie buna si care in opinia noastra merita achizitionate.

Asta chiar daca parerea majoritar raspandita este ca televizoarele cu diagonala mare sunt scumpe deci aproape inaccesibile majoritatii consumatorilor.

a) Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, 4K Ultra HD

Cel mai scump televizor cu diagonala mare de pe lista noastra cu televizoare ieftine este acest TYV Panasonic, al carui pret trece putin peste 2.300 de lei, dar îsi merita banii.

Functiile de control ale retroiluminarii si de procesare a semnalului sunt combinate pentru a controla luminozitatea.
televizoare ieftine cu diagonala mare reduceri promotii emag

Modul Sport al televizorului îmbina nuantele vii cu un efect de sunet surround pentru vizionarea meciurilor de fotbal si a altor sporturi la un nivel realist.

b) Televizor LED Smart LG, 139 cm, 4K Ultra HD

Procesorul Quad Core reduce zgomotul, îmbunătățește claritatea, chiar și în timpul amplificării imaginilor de rezoluție mai redusă la o calitate vizuală aproape de 4K.

Tehnologia de sunet multichannel produce efectul ultra surround. 

Funcția nouă televizorului vă permite să vizionați imagini și clipuri realizate în 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicată. 
pareri televizoare lg ieftine cu diagonala mare emag

Cea de Bluetooth permite conectarea la televizorul LG UHD în mod practic, rapid și fără fir.

c) Televizor LED Smart Philips, 126 cm, 4K Ultra HD

Desigur, din această listă cu telefoane ieftine, dar care au ecrane generoase, nu puteau lipsi brand-uri celebri, cum este Philips.

Cu o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția Full HD convențională, Ultra HD aduce o imagine mai clară, cu adâncime, contrast, mișcare naturală și detalii vii de nivel superior.

Funcția DTS HD optimizează procesarea sunetului, păstrând conținutul de sunet original, cu dialog extrem de clar. (AICI cele mai BUNE PRETURI)
MAI POTI CITI