SINUCIDERE Tamas Schiffbeck. Procuror DNA cu o biografie bogata si agitata.

Mister! Procurorul DNA Timișoara Tamas Schiffbeck (varsta 48 de ani) s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se în gol din clădirea care găzduiește sediul instituției din orașul de pe Bega, de la etajul șase.

Potrivit biografiei profesionale Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Din primele informații, procurorul Tamas Schiffbeck  a venit dimineață la serviciu, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul și s-a aruncat în gol.

Presa locală din Timisoara scrie că procurorul Tamas Schiffbeck era căsătorit și avea doi copii.

Conform CV-ului, in anul 2015, procurorul Tamas Schiffbeck, fostul șef al structurii locale a DNA s-a întors la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, unitate unde lucrase înainte de a ocupa funcția din DNA, potrivit Banatul Meu.

biografia mortii Tamas Schiffbeck

Schiffbec nu a primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul DNA.

Numele lui procurorului DNA Schiffbeck a fost vehiculat în legătură cu ancheta structurii central a DNA la Primăria Timișoara, care vizează vânzări ilegale de spații locative în baza Legii 112, el fiind beneficiarul unui astfel de apartament, achziiționat deși nu era chiriaș în el la momentul apariției legii, potrivit sursei citate.

Shiffbeck a devenit chirias în 22 noiembrie 1999 si a cumparat apartamentul în care sta doua saptamâni mai târziu, pe 9 decembrie. 

Pentru apartamentul cu trei camere si o suprafata de 62 de metri patrati, seful DNA ar fi achitat… 4.500 de dolari.

UPDATE:"... Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, au transmis, vineri, reprezentanţii DNA.
MAI POTI CITI