Pareri Spice & Soul KAUFLAND vase de gătit, ustensile de bucatarie si Liv&Bo decorarea casei.

Sa ne facem rapid o parere despre Spice & Soul si Liv&Bo, noi marci proprii Kaufland cu care intră în segmentul produselor kitchen & home design.

Primele opinii de pe forumuri apreciaza produsele Spice & Soul si Liv&Bo Kaufland mai ales ca acestea sunt concepute în acord cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător.

Noua marcă Kaufland Spice & Soul se adresează celor pasionați de gătit și propune o gamă variată de vase de gătit, ustensile și accesorii pentru prepararea și servirea mâncării, care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie – de la tigăi, oale, cuțite, veselă și până la accesorii pentru copt.

În prepararea mâncărurilor, alegerea vaselor, ustensilelor și accesoriilor potrivite este la fel de importantă ca ingredientele, mai ales dacă este vorba de pregătirea unei rețete complexe sau la cuptor. 
Pareri forum Kaufland SpiceSoul LivBo

Cu Spice&Soul, gătitul devine mai simplu, iar servirea mesei o plăcere.

Pentru inspirație în decorarea casei, Kaufland introduce în magazine și noile produse Liv&Bo, prima sa marca proprie de obiecte și accesorii de design interior.

Gama este compusă din mici obiecte de mobilier, textile și accesorii decorative pentru casă. Designul produselor este conceput astfel încât să confere schimbări de efect în locuință, să aducă un suflu nou și să transforme atmosfera interioară, fie că e vorba de hol, camera de zi, baie sau bucătărie.

Decorațiunile pentru casă din noua gamă Liv&Bo vor avea diferite tematici sezoniere, de primăvară, toamnă sau specifice sărbătorilor de Paște sau de Crăciun.

Produsele Liv&Bo si Spice&Soul sunt disponibile deja în toate magazinele Kaufland din țară și clienții se pot bucura de promoții speciale în cursul anului, începând chiar cu luna martie 2019.
MAI POTI CITI