KiK pareri nou magazin imbracaminte la pret redus din Germania in Bucur Retail Park Bucuresti.

Sa ne facem o parere desprfe KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, care a inaugurat cel de-al 14-lea magazin al retelei din Romania, in  Bucuresti, in centrul comercial Bucur Retail Park pe bulevardul Timisoarei, nr. 56.

Magazin KiK Bucur Retail Park Bucuresti, parerea comentariilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Opinii Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

Magazin KiK Bucur Retail Park Bucuresti parerea primelor impresii de forumurile despre telefoane mobile
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Incredere- 0,62
pareri forumuri magazinele kik romania

Avand o suprafata construita de 630 metri patrati, primul magazin KiK din Bucuresti si-a deschis portile in prima zi de primavara, 1 martie, de la ora 09:00.

Clientii care au vizitat magazinul KiK in ziua deschiderii, dar si pe 2 martie, au beneficiat de 10% reducere la toate produsele si s-au bucurat de atmosfera energica, de faimoasa mascota KiK, ruleta norocoasa cu multe premii, dar si de numeroase surprize pentru cei mici.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european.

Oferta de produse KiK este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole pentru casa precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie. In prezent, KiK opereaza numai putin de 3.500 de magazine in Europa.

Magazinele KiK reprezinta o destinatie pentru intreaga familie. In oferta magazinului KiK sunt incluse numeroase categorii de produse, printre care gasim:
  • imbracaminte pentru adulti si copii
  • incaltaminte
  • accesorii si produse suplimentare
  • cosmetice
  • jucarii
  • decoratiuni pentru petreceri
  • diverse produse din categoria home&deco

Pentru 2019, retailerul german KiK si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliu peste 30 de noi magazine in intreaga tara.
MAI POTI CITI