HOCHLAND ATELIER pareri branzeturi maturate în Salina Praid rețete originale și 100% romanești.

Pe forumurile culinare parerile la cald despre branzeturile maturate Hochland Atelier sunt unele pozitive, opinii preponderenta fiind cea de surpriza placuta si incredere in calitatea acestor branzeturi produse dupa rețete originale și 100% romanești.

Gama de brânzeturi Hochland maturate în Salina Praid are o nouă identitate vizuală și un nou nume – Atelier, totul sub conceptul creativ „Gustul Zilelor Bune”.

Noua denumire comerciala surprinde caracterul artizanal, specific gamei. 

In plus, celor două sortimente aflate deja pe piață – Atelier Brânză Praid Natur și Atelier Brânză Praid (alintată) cu Vin – li se alătură unul nou: Atelier Brânză Praid Cremoasă – cu o culoare mai deschisă, o consistență mai cremoasă și un gust mai delicat.

opinii forum branza maturata hochland atelier praid

Toate cele trei sortimente de brânzeturi din gama Hochland Praid Atelier sunt create după rețete originale și 100% românești, în Fabrica Hochland de la Sovata și maturate artizanal în Salina Praid.

Diferența este dată de mixul de culturi folosite și de perioada de maturare. În funcție de toate acestea, brânzeturile capătă gusturi unice și texturi diferite de la o rețetă la alta.

Julia Scavo a dezvăluit secretele pairing-ului dintre vinuri și cele trei sortimente ale gamei Atelier Brânză Praid.

Cu prilejul Masterclass-ului Hochland Julia Scavo a fost încântată să descopere gama de brânzeturi maturate – Atelier Brânză Praid. 

Sortimentul ei preferat este brânza alintată cu Fetească Neagră, care se distinge prin originalitate și subtilitatea îmbinării cu vinul în procesul îndelung de maturare.

Si acum iata in mare caracteristicile fiecarui sortiment de branza maturata din gama Hochland Atelier Praid, pentru a va face o parere mai buna:

a) Brânză de tip Tilsit, maturată timp de două luni în salina Praid. Acest sortiment este stropit la suprafață cu Fetească Neagră, proces care contribuie la crearea unui gust deosebit, complex, cu note minerale puternice și un aspect specific, cu o coajă în nuanțe trandafirii.

b) Brânză de tip Maasdam, maturată timp de o lună de zile în salina Praid. Acest sortiment are o consistență mai cremoasă, o culoare mai deschisă și un gust delicat, mai puțin intens.

c) Brânză de tip Tilsit, maturată timp de două luni în salina Praid. Mixul special de culturi și desăvârșirea produsului într-un spațiu cu proprietăți deosebite îi conferă un aspect, structură și aromă unice.

Rafinamentul acestui sortiment demonstrează că simplitatea este, de multe ori, rețeta ideală pentru un gust desăvârșit.  
MAI POTI CITI