CONCURS Chef Bob 2019 castiga o vacanta de 1500 euro potrivit regulamentului. Produse participante.

Conform regulamentului, concursul cu premii  “Chef Bob e ghidul tau in bucatarie si in locuri din frumoasa Romanie!” se desfasoara  in perioada cuprinsa intre 11 Martie 2019 si 5 Mai 2019.

Produsele participante la tombola “Chef Bob e ghidul tau in bucatarie si in locuri din frumoasa Romanie!”  sunt produsele marca "Inedit", ale caror ambalaje au insemne promotionale (cod unic de participare la promotie de 6 caractere alfanumerice aflat inscris in interiorul abtibildului atasat pe ambalajul produselor participante).

Produsele Inedit care vor contine aceste coduri alfanumerice sunt urmatoarele:
  • Tofu simplu fara saramura 300g
  • Tofu in saramura simplu 300g
  • Tofu in saramura ardei 300g 
    pareri regulament castigatori concurs chef bob 2019
  • Tofu in saramura chimen 300g
  • Tofu in saramura marar 300g
  • Tofu in saramura afumat 300g 
Lista castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei promotionale “Chef Bob e ghidul tau in bucatarie si in locuri din frumoasa Romanie!” site accesibil online la adresa www.ineditfood.ro in cel mult 20 de zile lucratoare de la momentul validarii lor. 

Lista castigatorilor va fi disponibila timp de 30 zile de la afisare. 

Pentru a se inscrie in promotia Chef Bob 2019 participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din lista de mai sus si sa trimita codul tiparit in interiorul abtibildului atasat pe ambalajul produselor participante.

Codul de pe ambalaje trebuie trimis in perioada 11 Martie 2019 ora 00:00, ora Romaniei si 05 Mai 2019 ora 23:59, ora Romaniei prin:

a) mesaj SMS la numarul 1828 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Telekom, Orange, Digi)

b) online prin accesarea website-ului www.ineditfood.ro, pagina dedicata promotiei, Chef Bob e ghidul tau in bucatarie si in locuri din frumoasa Romanie! sectiunea „Despre campanie”. 

Pentru a putea inscrie un cod, participantii trebuie sa fie autentificati pe website, iar pentru asta trebuie sa isi creeze un cont prin completarea unui formular.

Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea website-ului
www.ineditfood.ro, Participantul la concurs trebuie sa pastreze in original abtibildul ce contine codul unic inscris in campanie.

In cadrul acestei tombole Chef Bob, Organizatorul ofera in total 65 premii: 

a) 56 Premii zilnice: Premiul zilnic consta intr-un voucher de cumparaturi in Kaufland sau Carrefour, in valoare de 100 lei. Voucherul de cumparaturi are perioada de valabilitate de 6 luni de la data emiterii.

b) 8 Premii saptamanale: Premiul saptamanal consta intr-un voucher de cumparaturi in Kaufland sau Carrefour, in valoare de 1000 lei. Voucherul de cumparaturi are perioada de valabilitate de 6 luni de la data emiterii. 

c) 1 Premiu final: Premiul final consta intr-un voucher de vacanta, in valoare de 1500 euro. 
MAI POTI CITI